7 pacienți au murit la Spitalul Județean din Piatra Neamț, după un incendiu puternic la secția ATI! Toți erau infectați cu coronavirus și intubați

UPDATE 20:02 / 7 dintre persoanele aflate la secția ATI a Spitalului Județean din Piatra Neamț au murit în urma incendiului din această seară! O altă persoană se află în stare gravă în aceste momente! Cu toții erau bolnavi de coronavirus și intubați!

  • Mai mulți pacienți au murit în urma incendiului!
  • S-a activat planul roșu de Intervenție!
  • Totul s-a întâmplat la secția ATI

UPDATE / Incendiul a avut loc la secția ATI a spitalului Județean din Piatra Neamț. Potrivit Comunicatului oferit de către spital, 7 dintre pacienți au murit, iar o a opta persoană se află în stare critică!

Un medic se află de asemenea în stare foarte gravă în urma incendiului, iar bărbatul are arsuri de 80% din toată suprafața corpului! Aceasta este transporat la Iași în stare critică!

Un incendiu puternic a izbucnit în această seară la Spitalul Județean din Piatra Neamț la secția de Terapie Intensivă! În aceste momente sunt uriașe degajări de fum, iar pentru că există un număr mare de pacienți s-a activat Planul Roșu de Intervenție!

„Sâmbătă seară, în jurul orei 18.30, la Spitalul Județean de Urgență (SJU) Piatra Neamț a avut loc un incendiu care a afectat secția de ATI – unde erau internați, în două saloane, 16 pacienți. La acest moment șapte dintre pacienți sunt decedați, iar al optulea se află în stare critică.”, se arată într-un comunicat al spitalului!

În aceste momente la Spitalul Județean din Piatra Neamț sunt 5 autospeciale de pompieri și una cu autoscară, după incendiul puternic cu mari degajări de fum din această seară de la secția ATI!

 

laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *