A devenit mamă la doar 13 ani! Nici nu știa că este însărcinată

A devenit mamă la doar 13 ani! O fată din Buzău a ajuns, duminică dimineața, la Unitatea de Primiri Urgenţe Pediatrie a Spitalului Judeţean, alături de mama ei, acuzând dureri abdominale. La scurt timp a născut.

Copila nu știa că este însărcinată. S-a dus la spital însoțită de părinți, care prezenta dureri lombare intense. A fost preluată de urgență, dar în timpul investigațiilor medicale nașterea s-a declanșat spontan.

A devenit mamă la doar 13 ani
“În urma investigaţiilor efectuate, medicii au constatat că aceasta este gravidă şi au hotărât să o transefere la Maternitatea Buzău”, a precizat Biroul de Presă al Spitalului Județean de Urgență Buzău.

Fata, în vârstă de 13 ani și 7 luni, a adus pe lume un băiețel

Politia s-a autosesizat și au început verificările. Deocamdată fata nu a putut fi audiata. Dar, indiferent dacă a fost sau nu act sexual consimțit, vor întocmi un dosar penal. Părinții au fost audiați și au declarat la audieri că nu au știut de sarcina, iar fiica nu le-a spus nimic.

Povestea celei mai tinere mame din lume uimește și acum. Femeia, ajunsă acum la vârsta de 87 de ani, a devenit mamă la doar 5 ani și 7 luni.

Lina Medina s-a născut într-un sat din Munții Anzi, în 1933. La 5 ani a început să îi crească abdomenul, iar părinţii ei au crezut că este acţiunea unor forţe malefice şi a fost supusă unor ritualuri diverse.

În cele din urmă, a fost dusă la Pisco, cel mai apropiat oraş, aflat la peste 70 de kilometri distanţă, unde un medic a crezut iniţial că este vorba de o tumoare. După o examinare atentă, acesta a ajuns la concluzia şocantă că fata avea o sarcină de 7 luni. La 14 mai 1939, acesta a născut prin cezariană un băiat de 2,7 kilograme, care a fost numit, ca şi doctorul, Gerardo.

Lina Medina nu a dezvăluit niciodată cine este tatăl copilului. Au fost suspiciuni cu privire la faptul că tatăl ei ar fi abuzat-o, care a fost și arestat. L-au eliberat din lipsă de dovezi.

laur

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *