A dispărut in August și abia acum a fost găsită vie

Kala Brown este o femeie de 30 de ani care a fost dată dispărută încă din august dar a fost găsită abia acum legată cu un lanț într-un contaiener de metal. Se pare că bărbatul care deține terenul unde a fost găsită femeia este un recidivist în ceea ce privește abuzarea femeilor.

Șeriful a declarat că a fost ținută în acest fel timp de două luni întregi și că era hrănită regulat, tot el a mai spus că o adevărată minune a făcut ca fata să fie găsită vie.

Kala dispăruse împreună cu iubitul ei, Charlie Carver, în vârstă de 32 de ani, pe data de 30 august 2016. Poliția locală încă îl mai caută pe acesta care nu a fost atât de norocos, nu există încă indicii că el ar fi în viață

Omul care deține proprietatea unde a fost găsită Kala, Todd Kohlhepp, are vârsta de 45 de ani, este un abuzator recidivist și a fost arestat în acest caz în vreme ce întreaga lui proprietate este cercetată amănunțit.

Kala a fost dusă la spitalul local, dar este în mod evident traumatizată, dar vie și sănătoasă fizic. Ea a povestit că mai multe corpuri au fost arse pe proprietatea omului, aici au fost găsite și mai multe arme și muniție

laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.