A fost găsit în condiții înfiorătoare! Micuțul era dispărut de câteva săptămâni! Imagini șocante

Un băiat în vârstă de 11 ani a fost torturat de propria familie! În ce condiții l-au găsit autoritățile

Un băiat în vârstă de 11 ani din Campinas, Brazilia, a fost salvat de către agenții poliției militare din São Paulo. Oamenii legii l-au găsit pe băiat într-un butoi, acoperit în fecale și urină. Polițiștii au primit o plângere anonimă și au intrat în casa în care l-au găsit pe băiat.

Trupul băiatului era ținut în lanțuri în butoiul aflat pe balconul apartamentului.
Potrivit presei locale, băiatul locuia în butoi de mai ine de o lună. Familia băiatului l-ar fi abuzat de ani de zile. Se pare că, în tot acest timp, copilul și-a mâncat fecalele și a fost hrănit doar cu coajă de banane și făină de porumb. Tatăl și mama vitregă a băiatului au spus poliției că l-au ținut în butoi pentru că avea o problemă psihică și era prea „multă muncă” să aibă grijă de el.

Tatăl, mama vitregă și sora vitregă de 22 de ani a băiatului, au fost toți arestați.
„Ofițerii militari l-au găsit pe băiat într-o situație incredibilă și complet neajutorată, tratat inuman și cu cruzime”, a declarat poliția militară din São Paulo, într-un comunicat

Băiatul cântărea doar 26 de kilograme în momentul în care a fost salvat
Momentul în care oamenii legii l-au salvat pe tânăr a fost filmat, iar din imaginile surprinse se poate observa că se afla într-o condiție precară. Agenții de poliție l-au găsit pe copilul subnutrit, gol, înlănțuit în interiorul butoiului care era plasat într-un colț al balconului, fiind expus la soarele puternic.

Inițial, tatăl biologic al băiatului torturat a

negat că ar fi fost fiul lui. Într-un final, el a recunoscut oamenilor legii că a fost părăsit de mama băiatului în urmă cu mult timp. Mama vitregă a victimei, în vârstă de 39 de ani, era cunoscută în cartier pentru salvarea câinilor abandonați, cărora le oferea adăpost în propria casă.

În momentul în care a fost salvat, băiatul cântărea doar 26 de kilograme și a fost dus de urgență la Spitalul Municipal Ouro Verde, unde a primit tratamentele necesare pentru a îl pune din nou pe picioare.

laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *