A FOST REȚINUT BĂRBATUL CARE A AMENINȚAT-O PE ANDREEA TONCIU CU CUȚITUL! „A FOST DEPISTAT, IDENTIFICAT, IAR ACUM SE AFLĂ ÎN CUSTODIA POLIȚIȘTILOR”

Agresorul care a amenințat-o pe Andreea Tonciu și soțul acestei cu cuțitul a fost reținut de poliție și urmează a se stabili felul în care s-au întâmplat lucrurile și pedeapsa pe care o să o primească. Bărbatul se află în prezent în custodia polițiștilor.
Scene șocante au avut loc, astăzi, în Capitală. Andreea Tonciu și soțul ei, Dan Niculescu, au fost agresați în plină stradă. Totul a pornit de la o șicană în trafic, iar lucrurile au degenerat în momentul în care atacatorul a coborât din mașină cu un cuțit și l-a lovit pe Dan Niculescu.
În urma incidentului, Andreea Tonciu a alertat autoritățile, care le-au identificat și reținut pe agresor. (CITEȘTE ȘI: SOȚUL ANDREEI TONCIU, TĂIAT ÎN TRAFIC ”L-A ATACAT, ERAM CU COPILUL ÎN MAȘINĂ! UNDE SUNTEM NOI, ÎN JUNGLĂ?!”)
„Astăzi, în jurul orei 13:30 a fost sesizat prin apel 112 de către o femeie, faptul că soțul său a fost lovit în zona feței de către șoferul unui autoturism, ca urmare a unui incident în trafic. La fața locului au sosit polițiștii Secției 11, care la acest moment fac cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor care au condus la producerea evenimentului.
Bărbatul, care este presupus că ar fi agresat pe celălalt participat în trafic a fost depistat, identificat, iar acum se află în custodia polițiștilor”, a declară Ciprian Romanov, purtătorul de cuvânt al Poliției Capitalei.
Andreea Tonciu, momente de groază
Andreea Tonciu a trecut prin momente de groaza atunci când a văzut că soțul ei este atacat, chiar sub privirile fetiței sale. Bruneta a luat atitudine, a alertat autoritățile și a făcut publică întreaga situație.
„Deci, în 2020, mergi cu mașina în trafic și te ia lumea la bătaie! Te atacă cu cuțite! N-am văzut așa ceva… cine atacă cu cuțite! În ce lume trăim, fraților?! În junglă? Mi-a atacat soțul, eram cu copilul în mașină. Nu este posibil așa ceva!”,a povestit pe Instagram Andreea Tonciu .

laur

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *