A murit Aurel Tănase

S-a stins din viață Aurel Tănase, președintele Organizației Interprofesionale pentru Produsele Alimentare Legume Fructe. Acesta avea 78 de ani și era considerat un adevărat profesionist. Din nefericire a decedat duminică, 31 octombrie.

A murit Aurel Tănase, președintele OIPA

Din informațiile apărute în spațiul public, cauza probabilă a decesului este un infarct. Președintele OIPA nu era cunoscut cu boli cronice. Vestea că Aurel Tănase nu mai este a picat ca un trăsnet pentru toți cei care l-au cunoscut, au lucrat sau interacționat cu acesta într-un fel sau altul.

A fost considerat un profesionist desăvârșit care și-a făcut meseria cu multă pasiune și dedicare. Aurel Tănase a fost director al Legume-Fructe Buzău, și s-a stins din viață în localitatea Lipia, acolo unde avea o fermă.

Vestea tristă cu privire la dispariția acestuia dintre noi a fost dată de către un apropiat al lui Aurel Tănase. El spune că au stat de vorbă în cursul zilei de vineri și nimic nu prevestea ceea ce avea să se întâmple.

Apel emoționant pentru români, în memoria lui Aurel Tănase

Aceeași persoană i-a îndemnat pe români, oriunde s-ar afla, dacă mai găsesc o legumă sau un fruct cu gust românesc, să-i spună lui Dumnezeu să îl ierte pe Aurel Tănase, fondatorul si președintele OIPA Legume – Fructe, că e și meritul lui pentru asta.

Vestea morții lui Aurel Tănase a lăsat fără cuvinte pe toți cei care îl cunoșteau. Acesta nu era bolnav și, peste toate, în urmă cu doar câteva ore înainte de moară, făcuse o postare pe contul personal de Facebook.

laur