A murit Madonna!” Stirea care a înconjurat intreaga planetă

O știre falsă i-a șocat pe fanii Madonnei. În Australia au apărut informații că Madonna ar fi murit. Ulterior știrea falsă s-a răspândit pe tot globul.

In articol:
Diego Armando Maradona a murit la 60 de ani
Pe rețelele de socializare din Australia știrea că Diego Armando Maradona a murit a fost transformată, în mod fals, în „Madonna a murit”, informează Daily Mail.

„RIP Madonna, a true legend” (n.r.: Odihnește-te în pace, Madonna, o adevărată legendă), a fost unul din mesajele șocante care au apărut pe Twitter.

După mai multe anunțuri false că Madonna ar fi murit, căutarea numelui celebrei cântărețe a devenit printre cele mai frecventate pe rețelele de socializare.

În cele din urmă și cei din Australia au aflat că, de fapt, cel care încetase din viață era fostul mare fotbalist Diego Armando Maradona, nu celebra cântăreață Madonna.

Trending Madonna
Panicați de știrea falsă că a murit, fanii artistei au început să caute numele „Madonna”[Sursa foto: Twitter]
Diego Armando Maradona a murit la 60 de ani

Fostul fotbalist legendar Diego Armando Maradon a încetat din viață la vârsta de 60 de ani din pricina unui stop cardio-respirator.

La începutul lunii, Maradona fusese operat pe creier pentru a-i fi îndepărtat un cheag de sânge. Operația reușise, însă Maradona a avut alt gen de probleme ulterior.

„Am reușit să scot hematomul cu succes și Diego a suportat foarte bine operația”, declara medicul Leopoldo Luque pe 4 noiembrie, după ce efectuase intervenția chirurgicală care durase două ore.

Maradona ar fi suferit o depresie ulterior, iar ultimele informații îl dădeau cu o stare psihică precară.

Diego Armando Maradona se lupta în continuare cu dependența de alcool, după ce în trecut a fost dependent de cocaină.

Ca fotbalist, Maradona a fost considerat unul dintre cei mai buni, dacă nu chiar cel mai bun din istorie. Cu el căpitan, Argentina a cucerit Campionatul Mondial din 1986, din Mexic.

laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *