A murit Petrică Cercel! Artistul era

Tot mai multe persoane importante au plecat din această lume înainte de vreme. După Ion Caramitru, Ivan Patzaichin și alte nume mari din țară, un alt artist pleacă dintre noi: Petrică Cercel. Celebrul manelist era în spital în stare gravă de mai multe zile.

Petrică Cercel, ucis de boala momentului

Celebrul manelist Petrică Cercel a plecat din această lume astăzi. De câteva zile, artistul era internat în stare gravă la spital. Medicii au fost atenți mereu la starea lui de sănătate care era din ce în ce mai gravă. Artistul nu mai putea să respire fără ajutorul aparatelor și nu mai dădea semne de revenire.

Cu toate acestea, familia a fost încrezătoare și a sperat că Dumnezeu va face o minune. Din nefericire, artistul nu a mai rezistat. Inima lui a încetat să bată astăzi, după zile întregi de luptă cu boala care ucide tot mai mulți oameni
Anunțul trist a fost făcut de un apropiat al familiei, un celebrul cameraman cu care colaborează majoritatea maneliștilor. Acesta i-a anunțat pe fanii regretatului artist că acesta a plecat din această lume și și-a exprimat regretul față de această pierdere mare, care va lăsa un gol imens în muzica românească.

Inițial, artistul nu credea că ar avea virusul momentului și s-a gândit că este vorba despre o simplă răceală, pe care a decis să o trateze acasă. A ignorat simptomele specifice, însă, din păcate, după scurt timp, starea lui de sănătate s-a deteriorat și mai mult. A fost dus de urgență la spital, unde a fost intubat și supravegheat atent de medici.

Petrică Cercel a fost un artist foarte iubit, care avea o mulțime de fani. Manelistul nu avea alte probleme de sănătate care să fi dus la agravarea bolii, dar se pare că lucrurile s-au complicat rapid. Deși a ajuns la spital cu o stare bună, organismul lui a cedat în fața nemiloasei boli a momentului.

laur