A murit! Simona Halep, in doliu. „Ai fost cea mai puternica femeie pe care am cunoscut-o…

​Simona Halep, fostă lideră WTA, anunță pe rețelele sociale decesul unui membru al familiei sale.

Simona Halep anunță moartea bunicii sale

Este vorba despre bunica sportivei care are două titluri de Grand Slam în palmares.

„Maia ai fost cea mai puternică femeie pe care am cunoscut-o. Să ai drum lin spre viața veșnică. Papule, ai grijă de ea”, este mesajul cu care Simona anunță pe rețelele sociale decesul bunicii sale.

Bunicii ei s-au născut în Grecia, iar mai apoi au ajuns în Bulgaria. Din țara vecină au ajuns la noi după ce au fost deportați în localitatea Stejaru, din județul Tulcea. Bunica ei îi poartă numele, Simona.

De altfel, aceasta este o tradiție în familiile aromânilor. Bunica Simonei Halep a povestit, în 2016, cum nepoata ei nu voia să vină la masă, când era mică.

O chemam la masă să mănînce, dar nu voia. Se mai certa cu verii ei mai mari, că se băga în joaca lor, dar tot nu se lăsa“, a spus Simona Halep senior, în 2016.

Bunicul Simonei Halep s-a stins pe 11 martie 2017.

”Papu… un om deosebit, care astăzi s-a ridicat la Ceruri, un om cu un suflet bun, un om blând, nu-i plăcea niciodată cearta… Dar nici măcar atunci când m-a certat n-am putut să mă supăr pe el.

El ne făcea mereu sa râdem cu felul lui glumeţ. Când eram junioară, făcea glume, motivându-mă în acelaşi timp- şi spunea că trofeele mele sunt din tinichea. Iar atunci când am reuşit să ajung în top, a fost foarte mândru de mine, de faptul că am muncit şi nu am cedat niciodată… şi m-a preţuit. Mereu ne-a preţuit, mereu ne-a iubit, iar pe mama (nora lui) a tratat-o întotdeauna cu blândeţe, apreciere şi admiraţie.

Un tată, un socru, un BUNIC cu suflet de aur. Dumnezeu să te odihnească, Papule. Mereu vei fi în sufletele noastre. ”, a scris Simona Halep pe una dintre reţelele de socializare.

laur