A uitat de unde a plecat! Vulpița le răspunde urmăritorilor: „Să vă abțineți de la comentarii”. Ce a urmat după ce fanii au răbufnit

Vulpița s-a făcut fată rea! Ce le-a spus Veronica fanilor? Acum e clar că a uitat de unde a plecat!

Vestea că Vulpița și Viorel s-au infectat cu noul coronavirus a venit ca un șoc pentru toată lumea. Nimeni nu se aștepta ca ”aventura” soților Stegaru să fie pusă în pauză din cauza virusului ucigaș, însă, realitatea a lovit din nou. Cei doi au intrat în izolare și așteaptă cu nerăbdare să se vindece. Și cum se plictisesc în această perioadă, au devenit foarte activi în mediul online.

Vulpi este tare melancolică și postează încontinuu fotografii vechi pe contul de Instagram, susținând că este cu gândul la plimbare. Ei bine, și cum a devenit o vedetă în adevăratul sens al cuvântului, soția lui Viorel s-a transformat în fată rea și le-a zis fanilor să se abțină de la comentarii.

”Cu gândul la plimbare… 🙂🙂
Poza e veche, sa va abțineți de la comentarii fără rost”, le-a transmis Veronica fanilor.

”Du-te și învață să vorbești”

Și atât i-a trebuit, căci internauții au răbufnit imediat și s-au luat de ea. Cei din mediul online au reacționat urât și i-au adresat numai cuvinte urâte Veronicăi, fiind de părere că ar trebui să învețe să scrie și după să le spună lor ce să facă. Of, Vulpi!

”Ea abia este în stare sa lege doua cuvine și pe instagram e mare culta/ Pana acum 7 luni nu stiai alte sate in afara de blagesti/ du-te si invata sa vorbesti si apoi fa-ti instagram/ Bai,, vulpito” nu avem cum sa ne abtinem, esti persoana publica te au facut astia de la tv si pe tine,, vedeta”. 🤷‍♀️”, sunt doar câteva dintre reacțiile negative.

Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *