A venit cu o prietenă de la școală, iar părinții au avut un șoc! Au sunat imediat la Poliție

Părinții au avut un șoc atunci când au văzut-o pe prietena fetiței lor! Au sunat imediat la poliție.

Povestea incredibilă a unui cuplu din Africa de Sud. Soții Nurse au devenit părinți pentru prima dată în 1997. Celeste Nurse a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă, dar care i-a fost furată la doar trei zile de la naștere. Timp de 20 de ani, soții Nurse au căutat-o pe fiica lor și au suferit enorm dispariția ei. Îi sărbătoreau în fiecare an ziua de naștere, chiar dacă ea nu era prezentă. Întâmplarea a fost ca cei doi să își reîntâlnească fiica, la 17 de ani de la dispariție.

De-a lungul timpului, deși aveau mereu speranța că fiica lor este acolo undeva și este în siguranță, soții Nurse au încercat să meargă mai departe cu viața și familia lor. Cei doi și-au găsit din nou fericirea și liniștea, după ce pe lume a venit cel de-al doilea copil, tot fetiță. În februaie, anul 2015, cea de-a doua fiică a cuplului s-a întors de la școală alături de o nouă prietenă. Părinții au observat imediat ceva bizar la fata respectivă. Soții Nurse simțeau că o cunosc de undeva, mai ales că avea niște trăsături care le aduceau aminte de o persoană anume. Surpriza a fost mare atunci când au aflat că prietena de la școală a fetei lor împarte aceeași zi de naștere cu fiica dispărută în urmă cu 17 de ani.

Cele două fete au ajuns întâmplător în aceeași școală, iar colegii au observat că cele două semănau foarte mult. Una dintre ele avea 17 ani, iar cealaltă 13. Fără a mai sta pe gânduri, cei doi au contactat autoritățile și au cerut să facă un test ADN. Suspiciunile lor au fost confirmate în urma rezultatului, iar tânăra era chiar fiica care le-a fost furată în urmă cu aproape două decenii. Fata ar fi locuit, în tot acest timp, la doar câțiva kilometri de părinții ei biologici. Mama adoptivă a lui Zephany, fetița dispărută, a fost arestată pentru răpire.

laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *