Acces Direct. Alexandru luptă pentru a-i oferi fetiței sale un trai mai bun.

Alexandru a venit la ”Acces Direct” pentru a mărturisi că luptă zi de zi pentru a-i oferi fetiței sale, în vârstă de doi ani, un trai mai bun, după ce cea care i-a dat viață a plecat de acasă. Mama, columbiană de origine, după ce a născut s-a întors în țara de unde provine fără a se uita în urma sa.

Alexandru a rămas un tată singur la șapte zile după ce iubita a născut.
Femeia, columbiană de origine, a plecat în țara natală.
În timp ce unele femei se chinuie ani de zile să aducă pe lume un copil, Diana, mama columbiană, și-a părăsit fetița la două săptămâni după ce a născut.

Alexandru a venit la ”Acces Direct” și și-a spus trista poveste de viață. Tânărul mărturisește că iubita sa după ce a ieșit din spital, la două săptămâni a și părăsit România, întorcându-se în țara natală.

”După ce a ieșit din spital, s-a dus să-și cumpere bilet de avion pentru Columbia și în două săptămâni a plecat. De când a plecat nu a mai sunat deloc, m-a blocat peste tot. Acum am dat-o în judecată. Diana nu și-a dorit copilul. Mă doare enorm ceea ce s-a întâmplat. Ea vorbea cu o prietenă, care nu poate face copii, să îi dea ei fetița, dar eu nu am fost de acord. Copilul e sânge din sângele meu. Nu aș părăsi pentru nimic acest copil, o iubesc enorm pe Alexandra”, a spus Alexandru în cadrul emisiunii ”Acces Direct”.

Alexandru luptă ca tată singur pentru fetița lui de doi ani

Tânărul tată povestește cu lacrimi în ochi cum a început relația de iubire cu Diana, dar și cum s-a sfârșit, atunci când, însărcinată în șase luni a spus că nu-și dorește copilul pe care îl purta în pântec.

”Ne-am cunoscut pe Facenook, după o lună am plecat în Columbia și după trei săptămâni ea a rămas însărcinată. În luna a patra a venit în România, iar când era în luna a șasea mi-am dat seama că nu voia copilul pentru că a reacționat urât când a auzit niște copii țipând în parc. Ea atunci mi-a zis că nu vrea copilul”, a mai adăugat tatăl Alexandrei.

Mai mult decât atât, după ce și-a spus povestea la TV, Alexandru, cu capul plecat, a cerut ajutorul telespectatorilor care îi pot oferi un loc de muncă. Căci înainte de a fi tată cu normă întreagă, el presa servicii de traducere în limba spaniolă. Acum însă, timpul și-l dedică Alexandrei, însă, banii sunt o mare necesitate în această perioadă.

”Nu mai am un loc de muncă, nu îmi pot permite să plătesc chiria. Acum trăiesc din banii pe care îi avem strânși. Am nevoie de un loc de muncă, nu sunt leneș. Doar că acum am lucra mai puțin pentru că trebuia să stau cu fetița mea. Părinții mei m-au dat de mic la bunica mea, am fost abandonat și acum nu vreau ca fetița mea să aibă același destin”, a mai adăugat tatăl părăsit de iubita columbiană.

În cele din urmă, Alexandru a spus că atunci când fiica lui va crește, va știi că are o mamă, dar una care nu a știut ce minune de fetiță a adus pe lume.

”O să aștept să crească mai mare și o să îi spun că mama ei a fost o femeie naivă care nu știa ce minune de fetiță este și că nu merită să sufere pentru că mama ei nu a vrut-o”, a concluzionat Alexandru.

De menționat este și faptul că, după ce și-a pus viața pe tavă la televizor, Alexandru a primit o mulțime de mesaje prin care oameni din țară și din străinătate i-au sărit în ajutor. Lucru pe care l-a făcut și chef Amalia.

”Sunt emoționată pentru că atunci când e de făcut bine sunt prima pe listă. Eu în momentul de față îi dăruiesc multe ingrediente de la restaurant, haine de la copilaș și încălțăminte pentru Alexandru”, a spus Amalia, fosta concurentă de la ”Chefi la Cuțite”, prin telefon la ”Acces Direct”.

laur

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *