Accident grav in Romania. Din pacate medicii nu au mai putut face nimic.

Accident grav in Romania. In judetul Bihor a avut loc un accident tragic, in timpul zilei de marti. Doua TIR-uri si o masina au intrat in coliziune, ceea ce a dus la pierderea unei vieti. Circulatia in zona a fost oprita pentru o perioada de peste o ora. Potrivit informatiilor furnizate de centrul InfoTrafic al Politiei Romane, incidentul a implicat un TIR, o autocisterna si un autoturism.

Soferita masinii era in stop cardio-respirator cand ambulanta a ajuns la fata locului. Impactul a fost puternic si a dus la incarcerarea victimei in fiarele contorsionate ale masinii sale.

”Fortele de interventie au actionat pentru descarcerarea victimei din autoturismul avariat. Echipajul de pompieri militari paramedici au efectuat, simultan, manevre de resuscitare”, a transmis ISU.

Din pacate, victima nu a putut fi resuscitata si a fost declarata decedata de medicul din echipajul SMURD. In masina era si fiica victimei, iar aceasta precum si soferul unui TIR au avut nevoie de ingrijiri medicale din cauza atacurilor de panica.

Datorita gravitatii accidentului, un numar important de forte au fost mobilizate la locul evenimentului. Pompierii militari de la Statia Valea lui Mihai au ajuns cu o autospeciala de interventie si ambulanta SMURD, iar un echipaj de pompieri din Detasamentul Marghita a sosit cu o autospeciala de descarcerare grea si echipamentul mobil de terapie intensiva SMURD Oradea.

Politistii rutieri vor continua ancheta pentru a stabili cauzele si circumstantele accidentului

laur