ACCIDENT GRAV PE BULEVARDUL THEODOR PALLADY DIN CAPITALĂ!

Un accident grav a avut loc astăzi pe bulevardul Theodor Pallady din Capitală. Șoferul unui autoturism a pierdut controlul volanului, iar mașina a intrat într-un copac, ricoșând mai apoi și în alte autoturisme.

Accidentul s-a produs, astăzi, în jurul orei 14.20, atunci când şoferul aflat la volanul unui Mercedes a pierdut controlul direcţiei, cel mai probabil din cauza vitezei şi a carosabilului acoperit cu zăpadă. Din cauza vitezei mari, mașina a zburat de pe carosabil, a spulberat un scuar, a intrat într-un copac și alte autoturisme.
Din cauza impactului puternic, șoferul a fost aruncat în exteriorul autovehiculului, iar mașina a fost aproape în întregime distrusă.

Zeci de minute de resuscitare
În urma accidentului, martorii au sunat la numărul de urgență 112, iar la fața locului s-au deplasat echipaje ale pompierilor de la Descarcerare, paramedici SMURD, un voluntar, dar şi poliţiştii rutieri.

Paramedicii SMURD, precum şi voluntarul, au încercat timp de câteva zeci de minute să îl resusciteze pe şofer. Însă în ciudat eforturilor acestora, șoferul a decedat.
„În jurul orei 14:20, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui accident rutier pe Bd Theodor Pallady. Conducătorul unui autovehicul care se deplasa pe Bd. Theodor Pallady dinspre A2 către Bd. 1 Decembrie, a pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat în coliziune cu un copac.

În urma evenimentului, conducătorul autovehiculului a fost proiectat în exteriorul autovehiculului. Au fost aplicate manevre de resuscitare la fata locului, ulterior constatându-se decesul acestuia. Traficul rutier este restricționat pe banda 1 de circulație, sensul de intrare în Municipiul București.
Se efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și condițiilor producerii accidentului rutier”, se arată în comunicatul Brigăzii Rutiere, transmis miercuri presei

laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *