Accident groaznic la Iași.

Mișa Mora, o cunoscută cântăreață din Iași, a fost la un pas să îți piardă viața într-un accident cumplit. Ea este fiica unui cunoscut om de afaceri.

Accidentul a avut loc duminică seara. Cântăreața, care a obținut recent permisul de conducere, a pierdut controlul volanului din cauza poleiului format pe carosabil și a intrat în plin într-un alt autoturism.

În urma impactului devastator, vehiculul staționat a ricoșat în stâlpul din apropiere și s-a proptit într-o țeavă de gaz.

După accidentul rutier, la fața locului s-au deplasat echipaje de pompieri. De asemenea, alimentarea cu gaz în zonă a fost oprită, pentru a se evita producerea vreunei explozii. Din fericire, în urma impactului, nimeni nu a fost rănit.

Vedeta nu consumase băuturi alcoolice
Din primele informații reiese că Mișa Frunză (Mișa Mora) nu consumase băuturi alcoolice înainte de a urca la volan. Totodată, datorită faptului că nu au existat victime, polițiștii ieșeni nu au întocmit vreun dosar de cercetare după producerea impactului devastator

Mișa Mora, mesaj pentru cei care folosesc transportul în comun
Înainte de gravul accident, Mișa Frunză a postat pe pagina ei de Facebook un mesaj pentru cei care merg cu tramvaiul.

”Data viitoare când ești în stație și te uiți urât că ascult manele în mașină la maximum, adu-ți aminte că, în tramvai, nu sunt manele!”, a notat cea mai sexy cântăreață ieșeană pe rețeaua de socializare”, a scris vedeta.

Vedeta se lăuda pe rețelele de socializare cu bolidul ei
Cea mai sexy cântăreață din Iași a arătat, nu de puține ori, pe Facebook că este pasionată atât de mașini, cât și de viteză.

Într-o fotografie, tânăra cântăreață se află pe capota mașinii cu numere de înmatriculare de Suceava, lângă Palatul Culturii.

Într-un filmuleț, tânăra deszăpezește sigla BMW a mașinii care valorează câteva zeci de mii de euro.

laur

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *