Accident teribil, omul de afaceri a murit pe loc, soţia este la spital în stare gravă

Un om de afaceri din Focşani a fost victima unui tragic accident rutier în Covasna, pe DN 11. Traficul pe DN 11 a fost blocat timp de câteva zeci de minute.

Omul de afaceri focșănean Nicu Tănasă şi-a găsit sfârșitul, vineri seară, în urma unui accident rutier . Accidentul teribil s-a produs în județul Covasna. Nicu Tănasă și soția sa circulau cu mașina personală, când au intrat în coliziune cu o autoutilitară, între localitățile Reci și Moacșa. În urma accidentului, au rezultat două victime: șoferul autoturismului (Nicu Tănasă) și o femeie, pasageră în autoturism (soția acestuia). Traficul pe DN 11 a fost blocat timp de câteva zeci de minute. Cei doi răniți au fost transportați la Spitalul Județean din Sfântul Gheorghe. Din păcate, din cauza rănilor suferite, inima lui Nicu Tănasă a încetat să mai bată.

A murit actorul din „Poliţist, adjectiv”, premiat la Cannes. Ionuţ Stoica era internat cu COVID-19
Nicu Tănasă făcea parte din vechea generație de oameni de afaceri vrânceni, care au intrat în mediul privat în anii `90. Una dintre afacerile sale a fost restaurantul Casablanca din Focșani, acolo unde funcționează, de câțiva ani, Universitatea Bioterra. El s-a implicat o perioadă și în politică, la un moment dat fiind președinte al organizației UNPR Focșani

IPJ Covasna a transmis un comunicat de presă în această seară, referitor la evenimentul în urma căruia și-a pierdut viața focșăneanul Nicu Tănasă. ”La data de 08.10.2021, în jurul orelor 15.00, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier – Biroul Drumuri Naționale și Europene au fost sesizați prin apel 112 despre faptul că pe DN 11, la km. 33, a avut loc un accident de circulație soldat cu victime omenești. Polițiștii care s-a deplasat la fața locului au constatat că un autoturism condus de un bărbat de 75 de ani a intrat în coliziune cu o autoutilitară condusă de un bărbat de 37 de ani. În urma accidentului rutier, a rezultat rănirea gravă a conducătorului autoturismului și rănirea ușoară a unei femei de 66 de ani, pasageră în autoturism. Cei doi au fost transportați la o unitate medicală pentru îngrijiri. Ulterior, bărbatul de 75 de ani a decedat la spital. Conducătorul autoutilitarei a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.”

laur