Accidentul din Ploiești în care a murit Tavy Puștiu, lovit de tren, transmis live pe Facebook

O persoană și-a pierdut viața, iar alta a fost transportată la spital în stare gravă, în urma unui accident produs sâmbătă după-amiază, pe strada Gârlei din Ploiești, în care o mașină a fost lovită de un tren.

Momentul impactului a fost surprins live și transmis pe rețelele sociale de pasagerul din dreapta, cel care și-a pierdut viața, informează Ziarul Incomod.

Potrivit informațiilor celor de la Gândul, persoana decedată ar fi un cântăreț de manele cunoscut, Tavy Puștiu, 29 de ani.

Tavy Puștiu Artistul, care ocupa locul din dreapta, făcea un live pe Facebook, iar în imagini se poate vedea cum persoana care se afla la volanul, soția lui, pare că se asigură în momentul în care a traversat trecerea de cale ferată. Însă, probabil, nu cu suficientă atenție.

Înregistrările care circulă pe internet se încheie în momentul în care pasagerul din dreapta vede trenul venind și nu mai e nimic de făcut.

Automobilul în care se aflau cei doi a fost târăt câțiva metri până când trenul a reușit să frâneze în totalitate.

Ulterior, martorii au sunat la 112, iar echipajele sosite la fața locului au reușit să o salveze doar pe soția manelistului.

Admin