Adela Popescu este însărcinată pentru a treia oară! Cine o va înlocui la Vorbește Lumea?

Adela Popescu a făcut un anunț neașteptat. Vedeta este însărcinată cu al treilea copil. Adela și Radu Vâlcan sunt în culmea fericirii de când au aflat că vor deveni părinți din nou.

In articol:
Cine va fi înlocuitoarea Adelei la Vorbește Lumea?
Adela Popescu și Radu Vâlcan formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz, aceștia având un mariaj extrem de sudat, încununat de doi copii, Alexandru, născut în 2016 și Andrei, născut în anul 2018. Portretul de familie va fi complet odată cu mezinul care urmează să vină pe lume.

Adela Popescu a făcut anunțul în cadrul emsiunii „Vorbește lumea”, pe care o moderează alături de Cove.

„O să avem un nepoțel! Așa se zice, nu? Bine, recunosc, sunt însărcinată cu al treilea copil. Nu mai țin minte cine a fost prima persoană care și-a dat seama, cred că o tocmai colegii de la Pro TV. Producătoarea emisiunii mi-a spus „cred că ești gravidă”. E lumina aia aparte.”

Noi ne doream mult acest copil, nu la modul că urmăream ovulația, dar îl doream. E ceva ce nu pot să explic, e o dorință a noastră, ne împlinește viața de familie. Prietenii s-au gândit la cheltuieli și soțul a început să se gândească la o mașină mai mare. Ne-am gândit cât costă grădinițele pe luni”, a transmis Adela Popescu în cadrul emisiunii „Vorbește lumea”.

Cine va fi înlocuitoarea Adelei la Vorbește Lumea?

Vedeta a mărturisit că se va concentra exclusiv pe sarcină și va intra în concediu prenatal.Prezentatoarea își dorește să se protejeze pe cât este posibil de orice i-ar putea pune sarcina în pericol, mai ales în contextul pandemiei de coronavirus.

Cea care o va înlocui pe Adela Popescu va fi nimeni alta decât Lora. Artista va prelua din nou ștafeta de la Adela, repetându-se același scenariu ca în perioada în care vedeta a fost însărcinată cu cel de-al doilea copil.

Momentul anunțului a fost copleșitor pentru cele două vedete și ambele au izbucnit în lacrimi.

„Pentru că este o perioadă destul de dificilă, am hotărât să mă retrag. A fost o decizie foarte greu de luat, m-am gândit foarte mult la ce e de făcut. Pentru că avem aproape familia, părinții care sunt mai expuși și sunt în grupa de risc. Cred că este un risc pe care nu trebuie să mi-l asum. Ce am în burtică e mult mai important și pot să renunț la cel mai frumos loc de muncă pe care-l am”, a mai spus Adela.

laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *