ADEVĂRATUL MOTIV AL RUPTURII DINTRE ȘERBAN HUIDU ȘI MIHAI GĂINUȘĂ:

Cronica Cârcotașilor este una dintre cele mai îndrăgite emisiuni. Șerban Huidu și Mihai Găinușă au făcut echipă mulți ani, dar la un moment dat s-a produs ruptura, iar acum s-a aflat adevăratul motiv.

Șerban Huidu și Mihai Găinușă au dat naștere proiectului “Cronica Cârcotașilor” și au câștigat milioane de euro. Cei doi, însă, au decis să meargă pe drumuri separate și din cei mai buni prieteni s-au transformat în dușmani. Acum, Șerban a povestit mai multe detalii despre momentul în care a rupt definitiv legătura cu colegul și prietenul său.

Se pare că Șerban Huidu ar fi încercat să reia legătura cu Mihai Găinușă și să îl readucă în proiect. Însă, când totul era pregătit pentru promo-ul emisiunii, colegul său s-a răzgândit subit și l-a lăsat pe Șerban cu ochii-n soare.

”Anul acesta am făcut 20 de ani de ‘Cronică’. În primul an, am fost singur. L-am sunat să vină să povestească pentru emisiunile speciale de 20 de ani. Nici nu mi-a răspuns la telefon. Nu mai vorbim din 2015, după un an de la plecarea din Cronica, când bătusem palma sa revină în emisiune.

În ziua în care era pregătit totul pentru filmarea promo-ului, Găinușă întârzia. Și erau zeci de oameni care îl așteptau. Îl sun: Mișule, unde ești? La Disneyland, am uitat să îți spun că nu mai revin!”, a declarat Șerban Huidu, pentru Impact.

Șerban Huidu, veteran la Cronica Cârcotașilor
Șerban Huidu este unul dintre veteranii media din România. El realizează de peste 20 de ani emisiunea Cronica Cârcotașilor, după ce, cu cinci ani înainte, își făcuse debutul în radio. Huidu a lipsit o perioadă de câțiva ani de pe micul ecran, după accidentul de mașină pe care l-a provocat în octombrie 2011, când trei oameni și-au pierdut viața.

laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.