Adevărul despre ”bătaia” încasată de la Pastramă! Brigitte a rupt tăcerea: ”Voi face o plângere penală” / EXCLUSIV

Adevărul despre ”bătaia” încasată de la Pastramă! Brigitte a rupt tăcerea! Declarații exclusive oferite de brunetă pentru Spynews.ro!

Brigitte a dat cărțile pe față! Din cauza speculațiilor și imaginilor apărute în presă, conform cărora Florin Pastramă ar fi bătut-o, bruneta a răbufnit. Contactată de reporterii Spynews.ro, Brigitte ne-a declarat în exclusivitate că nu știe despre ce este vorba. Între ea și Florin totul decurge normal și sunt foarte fericiți.

Adevărul despre ”bătaia” încasată de la Pastramă

”Nu știu despre ce este vorba. Nu am citit. Tot ce pot să spun este că sunt bine și mai fericită ca oricând cu soțul meu. Și dacă există presupuse imagini, atunci trebuie să verific dacă sunt reale sau dacă nu.”, ne-a spus Brigitte.

Brigitte a rupt tăcerea

Și dacă credeați că lucrurile vor rămâne așa, nici gând! Brigitte are de gând să meargă până în pânzele albe pentru a face dreptate. Bruneta ne-a spus că va verifica cu atenție dacă există dovezi care să ateste speculațiile apărute. În caz contrar, va merge direct în instanță!

”Presa ar trebui să știe și jurnaliștii, că imaginile din intimitate făcute publice fără acordul meu sunt pasibile de dosar penal. Așa că, oricum voi verifica și voi proceda în cazul în care aveți dreptate și există imagini din intimitate, voi proceda la o plângere penală împotriva celor care și-au permis să facă publice imagini din intimitatea mea. Dar, prima dată trebuie să verific”, ne-a mai zis ea.

Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *