Adevărul despre pozele pe care Monica Gabor le-a postat de Crăciun! Amănuntul care a șocat pe toată lumea

Monica Gabor a postat recent câteva imagini cu ea și familia ei din America, pentru a dovedi cât de fericită este acolo.

Monica Gabor a postat recent câteva imagini cu ea și familia ei din America, pentru a dovedi cât de fericită este acolo.

In articol:
Monica Gabor, în poza de la Crăciun 2020, îmbrăcată la fel ca în 2019
Monica Gabor este sau nu căsătorită cu Mr Pink?

Monica Gabor a păstrat discreția în ceea ce privește viața ei din SUA, alături de Mr Pink. Iar cel puțin în ultimii doi ani, după ce Irina, fiica ei și a lui Irinel Columbeanu, s-a mutat definitiv în SUA, Monica Gabor nu a mai fost activă pe paginile ei de socializare. Fără a se ști exact motivul, până și Irina Columbeanu care era considerată o adevărată influenceriță pentru vârsta ei, a abandonat mediul online, lăsând loc la numeroase speculații.

Ei bine, de Crăciun, Monica Gabor a vrut să marcheze momentul și să arate cumva tuturor cârcotașilor ce fericită e. Așa că a postat câteva poze în care apare alături de Mr Pink, de Irina, dar și de Antony , băiatul partenerului său, pe care îl crește tot ea. Monica este poate cea mai veselă din fotografie, în rochița sa roșie, vrând parcă să le spună tuturor că e extrem de fericită.

Monica Gabor, în poza de la Crăciun 2020, îmbrăcată la fel ca în 2019
Cârcotașii nu au ratat însă un amănunt, important spun ei pentru Monica Gabor, care lasă de înțeles că e extrem de bogată și că trăiește în lux în SUA: fosta doamnă Columbeanu poartă aceeași rochie ca la Crăciunul 2019. Atunci, Monica Gabor a postat o poză în fața bradului în care îl îmbrățișează pe micuțul Antony.

Este o rochie simplă, roșie, cu mâneci scurte și fără decolteu. În plus, Monica nu poartă bijuterii. În afara ceasului, în poze nu se observă nicio altă bijuterie, e adevărat că nu i se văd mâinile și e foarte probabil ca Monica Gabor să poarte verigheta sau inelul de logodnă de la Mr Pink despre care s-a mai vorbit în trecut.

Monica Gabor este sau nu căsătorită cu Mr Pink?
Relația fostei doamne Columbeanu cu Pr Pink a fost mereu pusă sub semnul întrebării, iar Monica nu a vrut niciodată să lămurească misterul. În 2019, tatăl ei, Emil Gabor dăduse o informație conform căreia Monica Gabor abia se căsătorise cu iubitul ei și era în proces de schimbare a actelor. Însă, informația lui nu a fost confirmată de altcineva. Mai mult, în urmă cu câteva săptămâni, invitat în emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, Irinel Columbeanu avea să spună cu totul altceva. Răspunzând la o întrebare a lui Denise Rifai, Irinel Columbeanu a afirmat că Monica Gabor nu e căsătorită cu Mr Pink. ”Monica nu este căsătorită cu cine ați spus dv. Dar, căsătorită sau nu, nu m-am gândit niciodată la varianta unui colac de salvare de sex feminin”, a spus Irinel Columbeanu în emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai”.

laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *