Adriana Bahmuțeanu a creat un scandal uriaș! Vedeta refuză să poarte mască în magazin Motivul este incredibil..

Adriana Bahmuțeanu a creat un scandal uriaș! Vedeta a refuzat să poarte mască în magazin. Toți clienții au sărit cu gura pe ea. 

Adriana Bahmuțeanu a creat un scandal uriaș! Vedeta refuză să poarte mască în magazin

Adriana Bahmuțeanu a mers la cumpărături într-unul dintresupermarket-urile din București, iar acolo a fost subiectul unui scandal uriaș din cauză că nu purta mască, așa cum prevăd normele legale. Ajunsă la raionul dedicat măcelăriei din magazin, Adriana Bahmuțeanu a fost admonestată de unul dintre angajații de acolo pe subiectul nepurtării măștii.

Vedeta decisă să își protejeze… ”drepturile”, nu a luat în seamă reproșurile făcute de respectivul angajat, iar acesta a chemat imediat forțele de ordine în ajutor. Față în față cu Jandarmeria, Adriana Bahmuțeanu nu s-a lăsat deloc intimidată și, sigură că are dreptatea de partea ei, pornind totodată și un live pe conturile ei de socializare, s-a contrat cu jandarmul care îi cerea actele.

”Eu am rinită alergică. Nu vreau să port mască, nu am voie să port mască, sunt scutită de a purta mască. Este legea impusă de Ani Crețu, legea 4 din 2021, a fost publicată și în Monitorul Oficial. Jandarmul acela habar nu avea”, a spus Adriana Bahmuțeanu, citată de Fanatik.

Adriana Bahmuțeanu este decisă să lupte până la capăt împotriva a ceea ce numește a fi o adevărată ”dictatură medicală”, ea susținând că este împiedicată să își exercite drepturile fundamentale.

Adriana Bahmuțeanu știe cum trebuie să ne ferim de Covid

Milioane de oameni s-au infectat cu coronavirus, iar tot mai multe cercetări se fac pentru identificarea unui tratament anti-covid. Adriana Bahmuțeanu a făcut o postare pe facebook în care arată un presupus protocol în limba engleză, de care s-ar ține cont în unele spitale din străinătate.

„V-am promis! Protocolul COVID-19! Asta fac doctorii în spitale! Ăsta e tratamentul pandemiei, asta se întâmplă în linia 1! Luați vitamine, oameni buni! Imunizare, nu înfricoșare! Ieșiți la aer, trăiți-vă viața”, a scris Adriana Bahmuțeanu în dreptul fotografiei care a fost postată pe Facebook.

Medicii care tratează pacientii Covid-19, mai ales pe cei aflați în stare gravă, sunt îngrijorați de criza unor medicamente esențiale pentru vindecarea acestor bolnavi

laur