ADRIANA BAHMUȚEANU SE PREGĂTEȘTE DE NUNTĂ? CINE ESTE BĂRBATUL CARE A FĂCUT-O SĂ-L UITE PE SILVIU PRIGOANĂ

Adriana Bahmuțeanu este mai îndrăgostită ca niciodată și se pare că nimic nu o mai poate opri pentru a fi fericită, din nou, lângă un bărbat. Cel care i-a furat inima și a făcut-o să simtă din nou fiorii dragostei este nimeni altul decât Nikos Papadapoulos, solistul de muzică grecească.
Nikos Papadapoulos este bărbatul care a făcut-o pe Adriana Bahmuțeanu să iubească din nou. Mai mult, se pare că fosta soție a lui Silviu Prigoană se pregătește să ajungă din nou la altar.
Chiar dacă a trecut printr-un mariaj eșuat cu omul de afaceri Silviu Prigoană și a fost protagonista mai multor împăcări și despărțiri, Adriana Bahmuțeanu nu se oprește aici și simte că acum este momentul ei, momentul în care viața poate merge mai departe.
Are sau nu gânduri de nuntă Adriana Bahmuțeanu
Invitată la Antena Stars, Adriana Bahmuțeanu a declarat că nu exclude varianta căsătoriei cu artistul Nikos Papadapoulos, însă acum își concentrează atenția pe alte planuri.
„Nu este nimic bătut în cuie. Important este să te lași purtat de val. Dacă aș găsi un om cu care să mă înțeleg 100%, probabil. Eu sunt o persoană foarte ciufută la mine acasă. Am tabieturile mele. Îmi place să fie lucrurile într-un anume fel. E o chestie de compatibilitate. Probabil, nu știu, nu m-am gândit la asta. Am alte planuri.”, a spus Adriana Bahmuțeanu la Star Matinal de la Antena Stars.
M-am măritat de atâțea ori încât mi-e lehamite. Una care nu s-a măritat, își dorește asta. Eu m-am măritat de mult prea multe ori la starea civilă. E mai mult o bătaie de cap. (…) Nu cred că un act unește două persoane”, a mai spus Adriana Bahmuțeanu.

laur

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *