Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană, acuzații grave unul la adresa celuilalt, în direct:

Scandalul dintre Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană este pe departe de a se încheia! Invitați în platoul emisiunii ”Showbiz Report”, de la Antena Stars, Adriana Bahmuțeanu fizic, iar Silviu Prigoană telefonic, și-au adresat acuzații grave și jigniri, fără să mai țină cont că sunt în direct! Cei doi foști soți sunt din nou la cuțite!

Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană, acuzații grave unul la adresa celuilalt, în direct!
Cei doi foști soți sunt din nou la cuțite!
Scandalul este pe departe de a se încheia!
Încurcate-s căile vieții, mai ales după o căsnicie eșuată! Scandalul dintre Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană s-a reaprins din nou, iar cei doi foști soți au izbucnit de-a dreptul în platoul emisiunii ”Showbiz Report”, de la Antena Stars. Bahmu și Prigoană nu au mai ținut cont că sunt în direct și și-au adresat insulte, injurii și acuzații grave, ba chiar au urlat pentru a se acapara unul pe celălalt.

Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană, acuzații grave unul la adresa celuilalt în direct, în platou la ”Showbiz Report”

Adriana Bahmuțeanu l-a acuzat pe tatăl copiilor săi că i-a cumpărat pe copii cu bani și telefoane, acesta fiind și principalul motiv pentru care micuții trag așa de mult la el. În plus, nu s-a putut abține și l-a ”luat la mișto”, susținând că ar trebui să își ia pastilele pentru a se calma! Vedeta a pus piciorul în prag și a spus tare și răspicat că s-a săturat de toate abuzurile prin care a trecut și nu are de gând să mai tolereze nimic!

Copiii caută la tine bani și computere, asta caută, că i-ai cumpărat și cu asta basta. Deci, dacă acest individ mai aduce acuzații nefondate, îi trimit notificare. De ce s-a supărat atât de tare? Calmați-l! Eu sunt persoană publică și dânsul este pensionar și vrea să mă denigreze în continuare, căci, cu asta se hrănește. Gata, am tolerat destul! Toată viața mea a fost o viață de lungi abuzuri! Ajunge! Sunt o ființă umană, nu am niciun dosar penal, nu am bătut niciun copil!”, a fost acuzația Adrianei Bahmuțeanu.

Prigoană: ”Pentru mine, ființa aia nu există, este moartă și îngropată”

La rândul său, Silviu Prigoană nu s-a lăsat cu una cu două și a declarat că Adriana i-ar fi bătut, de fapt, pe cei mici și că i-ar fi alungat din casă. Nervos până peste măsură, afaceristul a spus că pentru el Adriana Bahmuțeanu este moartă și îngropată și nu are de gând să discute cu ea! În plus, Prigoană, în stilul caracteristic, i-a transmis mamei copiilor săi că, de când nu mai este soțul ei, a ajuns într-o situație nu tocmai bună.

”Copiii au venit bătuți de mama lor. Copiii mei au venit la mine, pentru că mama lor i-a alungat. Nu vorbesc cu nimeni. Nu am ce discuta. Pentru mine, ființa aia nu există, este moartă și îngropată! Nu e nimic macabru! Pentru mine nu există! Băgați publicitate, să-i dați pastile să se calmeze! Ești tu persoană publică, vai mama ta! Ai fost persoană publică cât m-ai avut pe mine! De când nu mai sunt soțul tău, ești vai de mama ta!”, a adăugat Prigoană.

Bahmuțeanu: ”Uite că eu nu sunt moartă! Sunt vie și nu mai tolerez abuzuri”

Și pentru ca războiul să fie război, Bahu nu mai tace și face! Fosta prezentatoare TV l-a făcut cu ou și cu oțet pe Prigoană și a adus în atenția telespectatorilor o situație mai puțin plăcută cu care s-a confruntat afaceristul în urmă cu mai mulți ani. Vedeta consideră că fostul soț a rămas prins în trecut, atunci când prima lui soție s-a stins din viață.

”Nu sunt moartă, ce să vezi! Sunt vie și aici pe canapea! Prima lui soție a murit și l-a lăsat cu doi copii și el se vede tot în filmul ăla, înțelegeți? Deci în capul lui e un film de acum 20 de ani! Cu o nevastă moartă și cu doi copii! Uite că eu nu sunt moartă! Sunt vie și nu mai tolerez abuzuri! Sunt vieee, ce să vezi?!”, i-a răspuns Bahmu.

laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *