Adriana Bahmuțeanu șochează cu declarațiile despre divorțul lui Pepe: „Ceva nu s-a vindecat, la el, după despărțirea de Oana Zăvoranu”

Adriana Bahmuțeanu i-a luat pe toți prin surprindere cu ultimele declarații făcute în legătură cu divorțul dintre Pepe și Raluca Pastramă. Vedeta, devenită psiholog și consilier dezvoltare personală, a șocat publicul cu ceea ce a avut de spus despre cei doi.

  • Adriana Bahmuțeanu șochează cu declarațiile despre divorțul lui Pepe
  • Care ar fi motivele despărțirii celor doi

Adriana Bahmuțeanu a decis să-și spună părerea despre divorțul lui Pepe și chiar a vorbit despre cum s-a ajuns la despărțire. Trecută la rândul ei prin mai multe divorțuri mediatizate, fosta soție a lui Silviu Prigoană crede că atacurile la care ar fi fost supusă Raluca reprezintă unul dintre motive.

Eu cred că Ralucăi nu i-a fost ușor, a fost atacată destul de tare, dar nu a vorbit nimic, a refuzat să declare ceva, probabil pentru a nu-i afecta lui imaginea. E foarte greu să-ți asumi rolul ăsta.
Pe de altă parte, nu știu dacă este o decizie definitivă. Din ce am înțeles, ei nu anunțaseră nimic înainte, toată lumea a fost surprinsă iar acum au sărit rudele pe ei, să se împace. Ceea ce iar nu e ok, pentru că ar trebui să fie lăsați în pace, să-și rezolve ei treburile. Ei trăiesc unul cu altul, ei știu mai bine ce au de făcut”
, a spus Adriana Bahmuțeanu pentru WOWbiz.ro.

Adriana Bahmuțeanu a vorbit și despre cum este viața soției unui artist, care de cele mai multe ori își petrece timpul singură.

Sigur, e mișto să trăiești cu un artist, însă nu știu cât de bine e să-ți petreci singură weekendurile, să fii singură de sărbători, el să fie mereu plecat. Poți ajunge la un moment dat să fii tu cea care are singură grijă de copii, de gosposărie, de tot. Trendul, acum, este să discuți de la începutul relației aceste lucruri, să nu te trezești după aceea că ai surprize. De asemenea, nu știu cât de mișto e să vezi pe telefonul lui tot felul de mesaje de la fane, că așa sunt artiștii. E greu să te controlezi în astfel de situații”, a mai spus Adriana.

Graba strică treaba!

Bahmuțeanu consideră că relația dintre Pepe și Raluca ar fi început cu stângul, pentru că artistul a grăbit lucrurile și nu ar fi trecut timp suficient după divorțul de Oana Zăvoranu.

Cred totuși că Pepe s-a aruncat prea repede în această relație, cu Raluca, după divorțul de Oana. A fost o dragoste la prima vedere, o flamă care poate că s-a stins. Nu știu dacă ai observat, dar Raluca aduce puțin cu Oana ca fizionomie. Ceva nu s-a vindecat acolo, la el, poate că avea nevoie de mai mult timp să golănească, ca băieții și apoi să intre într-o nouă relație serioasă. Nu cred că se mai pune problema de o reluare a relației cu Oana, dar e posibil să se împace cu Raluca, să nu fie ăsta punctul final”, a mai afirmat Adriana Bahmuțeanu pentru sursa citată.

laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *