Afacere cu „mirese românce”. Câştigau zeci de mii de euro pentru o cununie

44 e inculpaţi au fost aduşi în faţa instanţei din Cremona. Aceştia sunt acuzaţi de căsătorii aranjate între bărbaţi pakistanezi şi românce plătite să fie mirese. Din grupare mai făceau parte şi o italiancă de 19 ani din Lombardia şi un sicilian care avea o locuinţă în Cremona,

Douăzeci de cununii civile au avut loc între 2014 și 2017, potrivit anchetei Poliției Finanțelor Cremona. Unele dintre acestea au avut loc și în zona Parma, în Fidenza, Salsomaggiore și Busseto, precum și în Piacentino.
Potrivit Parchetului din Cremona, în total, douăzeci de căsătorii false, cu 44 de inculpați, inclusiv organizatori, intermediari, soți, mirese, martori ai soților, interpreți ai soților, chiar și unele rude ale soților. Pentru o căsătorie aranjată se câştigau şi sume cuprinse între 10 și 13 mii de euro.
ADVERTISING

Zeci de mii de euro pentru o cununie

Autorităţile au făcut o serie întreagă de investigații, interceptând și apeluri și urmărindu-i pe soți.
Clienţii căsătoriilor false aveau nevoie de certificatul de nuntă pentru a fi prezentat la sediul Poliției, inclusiv cele din Parma și Cremona, pentru a obține un permis de ședere.
Acum, acuzații trebuie să răspundă pentru infracțiuni precum asistență agravată și instigare la imigrație ilegală și ideologie falsă într-un act public, înșelând funcționarul public.

laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *