Ailna Laufer trece printr-un carusel emoțional după nașterea prematură a gemenilor. Ce probleme au copiii

Alina Laufer a devenit în urmă cu câteva zile mămică de gemeni, însă, deocamdată, nu se poate bucura pe deplin, din cauza faptului că cei mici au venit pe lume prematur și au nevoie de atentă supraveghere medicală.

Dacă fetiţa se simte destul de bine, băieţelul mai are ceva probleme cu respiraţia

“Nu plec din spital decât cu gemenii în braţe. Am momente în care cad, îmi cer scuze că nu am răspuns tuturor. Nu am starea necesară, însă mă bucur că sunt atâtea mămici care mă încurajează, mă susţin. Am trecut printr-un carusel de emoţii din cauza copilaşilor

Băieţelul nostru are nevoie de puţin ajutor cu respiraţia. Este nevoie de multă răbdare, am încredere în doctori. Mă aflu în cel mai sigur loc pentru copii. Am încredere că o să îi scoatem de aici mari şi frumoşi’, a spus Alina Laufer la Kanal D, citează okmagazine.ro.

Alina Laufer a născut la 30 de săptămâni

Alina Laufer a născut prematur, luni 15 februarie, după mai bine o săptămână de spitalizare. Soția politicianului Ilan Laufer a adus pe lume gemeni, o fetiță și un băiețel, cu aproape 10 săptămâni mai devreme de termen.

“Am devenit dublu tătic! Alina a născut în această dimineață, iar acum cei mici se află la incubator și Alina la terapie intensivă. Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru acest miracol și mă rog în continuare să îi aibă în pază”, a fost mesajul transmis de Ilan Laufer pe pagina personală de Facebook.

Alina Laufer era însărcinată în aproape 30 de săptămâni și era internată la Maternitatea Giulești de la începutul săptămânii trecute. Femeia în vârstă de 39 ani și-a dorit extrem de tare să devină din nou mamă, însă a întâmpinat dificultăți. În vara anului trecut, ea a reușit să rămână însărcinată, după mai multe încercări eșuate de fertilizare in vitro.
Ce EFECTE are paracetamolul asupra corpului uman și care e doza maximă recomandată

“Vineri mi s-au rupt membranele, s-au fisurat, ieri am ajuns la spital (n.r. luni, 8 februarie). Am sunat doctorul, i-am explicat ce s-a întâmplat, mi-a zis să stau în pat, dar având în vedere că peste weekend nu m-am simțit senzațional, luni dimineață Ilan a sunat la spital și am venit aici, la Giulești. Eu credeam că mă lasă să plec acasă, nici nu mi-am adus bagaj, dar mi-au zis că rămân aici. Sunt la Giulești și sunt foarte mulțumită de sistemul de sănătate de stat. O să nasc prin cezariană, deși la prima sarcină cu Karina ( fetița de 12 ani pe care o are din prima căsătorie cu artistul Jorje), am născut natural. Acum este inseminare, am sarcină cu gemeni și orice zi câștigată este binevenită! În luna aprilie ar trebui să nasc copiii. Acum am 29 de săptămâni, dar doctora mea mi-a spus că nu pare că urmează să nasc. Am rămas internată, totul este sub control, toți trei suntem bine, eu și copiii. Eu stau în pat, nu am voie să fac efort, iar sarcina trebuie monitorizată. Mi se administrează antibiotic ca să nu fac vreo infecție. Mi-am făcut ieri și testul Covid. Nu am contracții și nu există semne de naștere, dar nu știu sigur cât va trebui să stau aici sau dacă rămân până voi naște!”, a declarat săptămâna trecută Alina Laufer

laur

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *