Alerta alimentara! Au fost retrasi de la vanzare

Alerta alimentara! Un lot de biscuiti cu susan a fost retras de la vanzare de producator in urma unei alerte europene privind continutul peste limita admisa a oxidului de etilena din semintele de susan utilizate.

”In urma unei alerte europene privind continutul peste limita admisa a oxidului de etilena in semintele de susan folosite la fabricarea produsului Crackers susan 150g, CROCO initiaza o rechemare a produsului”, anunta Autoritatea Nationala Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor (ANSVSA).

Este vorba despre loturile care au urmatoarele caracteristici: – Denumire produs: CROCO BISCUITI CRACKERS SUSAN 150g – Marca: CROCO – Cod de bare al produsului: 5941194002959 – Prezentare: PUNGA 150g – LOT PRODUS lot L001051120, data fabricatie 05.11.2020 data expirare 02.08.2021.

Biscuiti vor fi retrasi de la comercializare si vor fi distrusi

”Produsele care poarta datele limita de consum mentionate mai sus vor fi retrase de la comercializare si vor fi distruse. Cu toate acestea, unele dintre aceste produse au fost comercializate inainte de de initierea masurii de retragere.

Cei care detin aceste produse sunt rugati sa nu le consume si sa le aduca inapoi la magazin”, anunta ANSVSA.

ANSVSA preciza atunci ca oxidul de etilena poate prezenta un risc potential pentru sanatate in caz de consum repetat, pe termen lung

laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *