Alerta De ULTIMA ORA! Oamenii Nu Mai Pot..

Zeci de persoane s-au adunat vineri seara în faţa spitalului Matei Balş. Participanţii scandează mai multe lozinici care îi vizează în special pe preşedintele României, Klaus Iohannis, şi pe şeful DSU, Raed Arafat.

Mulţimea îi consideră principalii vinovaţi de tragediile din spitalele din România.

Protestatarii s-au adunat la intrarea Spitalului Matei Balş unde vineri dimineaţă a avut loc un incendiu în urma căruia au murit cinci pacienţi.

Oamenii scandează „Iohannis la sparanghel”, „Arafat la puşcărie” şi „Demisia”. Protestatarii care sunt păziţi de jandarmi, le-au cerut românilor să iasă în stradă.

Protestul a fost anunţat pe Facebook. Protestatarii s-au mobilizat deoarece „la doar câteva luni de la tragedia de la Piatra Neamţ, un nou incendiu face victime într-un spital din România”.

În ciuda repetării acestor dezastre în instituţiile din sistemul public de sănătate, de la Maternitatea Giuleşti şi până la Institutul Matei Balş reacţia autorităţilor este transpartinic aceeaşi, susţin protestatarii care au anunţat pe Facebook de ce ies în stradă.

„Românii nu mai vor să audă scuze şi aruncarea culpei de la o autoritate la alta. Dar mai presus de asta, vă rugăm să aveţi decenţa de a nu mai trata şi tragedia de la Balş precum cazurile Giuleşti,

Apuseni, Siutghiol, #colectiv – sub nicio formă nu vom accepta ca morţii să fie găsiţi vinovaţi pentru ceea ce s-a întâmplat.

laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *