Alertă în showbiz! What’s Up, căutat de Poliție! Ar putea risca șapte ani de inchisoare!

What’s Up este căutat de Poliție! Artistul a fost chemat în fața judecătorilor pentru a da explicații într-un dosar DIICOT, însă pentru că nu a fost găsit la domiciliul pe care l-a oferit autorităților, magistrații au cerut ca inculpatul să fie localizat, de urgență, de oamenii legii.

What’s Up are noi probleme cu legea! Pe numele artistului au fost emise două citații pentru ca acesta să se prezinte la procesul în care ar trebui să fie judecat pentru acuzația de ultraj, după ce la sfârșitul anului 2019, a devenit agresiv cu unul dintre oamenii legii care au încercat să îl imobilizeze.

Pentru că nu l-au găsit la adresa oferită, magistrații le-au cerut oamenilor legii să îl localizeze pe Marius Ivancea, alias What’s Up, și să transmită instanței noul domiciliu al artistului, ca acesta să poată fi citat, în cele din urmă.

Artistul ar putea risca șapte ani de închisoare!

Dacă judecătorii vor admite cererea DIICOT, artistul poate răsufla liniștit, dar dacă nu, iar instanța va trimite dosarul înapoi la DIICOT perntru continuarea anchetei, atunci Marius Ivancea, cunoscut sub numele de scenă de What’s Up va risca o amendă usturătoare sau șapte ani de închisoare.

„În cazul infracțiunilor pentru care legea prevede pedeapsa amenzii sau pedeapsa închisorii de cel mult 7 ani, procurorul poate renunța la urmărirea penală când constată că nu există un interes public în urmărirea faptei”.

Vă reamintim că What’s Up a fost imobilizat de oamenii legii, după ce actuala lui iubită, Alice, a sunat la numărul de urgență, susținând că a fost victima unor violențe provocate de artist asupra ei. În momentul în care polițiștii s-au prezentat la destinație, cântărețul a devenit agresiv, mușcându-l pe unul dintre oamenii legii care au încercat să îl imobilizeze.

laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *