ALEX BODI, LOVITURĂ DURĂ DIN PARTEA JUDECĂTORILOR. CE SE ÎNTÂMPLĂ CU AVEREA MILIONARULUI

Alex Bodi a primit o lovitură dură din partea judecătorilor astăzi, după ce a cerut ridicarea sechestrului pus pe averea sa. În instanță s-a decis că milionarul nu va avea acces la o parte dintre bunurile milionarului și este și bun de plată. La scurt timp de la pronunțarea magistraților, fostul soț al Biancăi Drăgușanu a transmis două mesaje cu tâlc.
Alex Bodi, cu anumite bunuri sub sechestru și nevoit să achite cheltuielile de judecată
Azi, afaceristul a merst la Tribunalul Dolj împreună cu avocatul său, iar când au ieșit din sala de judecată, au dezvăluit că, deși instanța a rămas în pronunțare, sunt încrezători, optimiști. Ulterior, s-a aflat că judecătorii au decis următoarele în cazul lui Alex Bodi: îl obligă să plătească statului suma de 100 de lei, fiind cheltuieli de judecată și, totodată, să se conformeze procesului de punere sub sechestru a anumitor bunuri, menite să acopere paguba făcută în urma ilegalităților de care este acuzat, relatează spynews.ro. Procurorii DNA îl învinovățesc de constituire a unui grup infracțional organizat, trafic de persoane și șantaj.
Primul mesaj distribuit pe Instagram Stories de Alex Bodi este următorul: “S-ar putea să mă vezi căzând, dar niciodată nu o să mă vezi renunțând”, după cum se poate observa în galeria foto a articolului.
Ulterior, el a publicat un selfie pe care și l-a făcut în autoturismul cu care a mers astăzi în fața magistraților din Craiova și la descriere a pus câteva gânduri despre ce înseamnă pentru el încrederea în propria persoană.
“Încrederea în sine nu înseamnă să intri într-un loc, să ții nasul pe sus și sa te gândești că ești cel mai bun de acolo!! Încrederea autentică în sine e atunci când intri undeva și nu simți nevoia să te compari cu NIMENI! Tu doar trebuie să zâmbești… #nevergiveup #attitude #focus #stay #calm #confidence #always #smile #goodvibes #style #suit #mensfashion #menstyle #justme #eyes #thankful #trustgod (#NuRenunțaNiciodată #atitudine #concentrare #așteaptă #calm #încredere #întotdeauna #zâmbește #vibrațiibune #stil #stăruință #ModaBărbaților #StilulBărbaților #DoarEu #ochi #recunoscător #AiÎncredereÎnDumnezeu)” sunt rândurile așternute pe social media de iubitul Dariei Radionova.

Veștile proaste de astăzi au venit pentru Alex Bodi la doar câteva zile după ce el a câștigat o luptă în instanță: săptămâna trecută, judecătorii au decis ca milionarul să rămână în arest la domiciliu până pe 15 februarie, după ce procurorii DIICOT au contestat măsura arestului la domiciliu.

laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.