ALEXANDRA BECALI NU SE ÎNCURCĂ ÎN MĂRUNȚIȘ. CU CE BANCNOTĂ A „MILUIT” UN NEVOIAȘ, DUPĂ MODELUL TATĂLUI

Nu mai este un secret pentru nimeni că Gigi Becali este „mână largă” atunci când vine vorba de oamenii nevoiași. Cu toții ne aducem aminte de episoadele petrecute de sărbători, atunci când în fața casei latifundiarului din Pipera se formau cozi interminabile, iar Gigi Becali împărțea tuturor bani cu nemiluita.

A atras toate privirile pe stradă
Ei bine, și fiica lui mijlocie, Alexandra, este extrem de darnică atunci când vine vorba de cei pe care viața nu i-a binecuvântat cu prea mult. CANCAN.RO a obținut imagini inedite cu fiica lui Gigi Becali, în timp ce ieșise pentru a-și cumpăra o cafea.
(NU RATA: CUM ARATĂ ACUM ALEXANDRA BECALI, FIICA MIJLOCIE A PATRONULUI FCSB: S-A TRANSFORMAT ÎNTR-O DIVĂ SEXY)
Îmbrăcată lejer, într-un compleu sport, în culorile toamnei, de un bej închis, pantofi sport asortați și o haină de blană care completa perfect outfit-ul inspirat, Alexandra Becali „a dat moda” pe stradă și nu este de mirare că a atras toate privirile.
După ce a mers fără mască pentru a-și cumpăra o cafea – pesemne că se grăbea foarte tare – fiica lui Gigi Becali s-a confruntat cu o situație delicată.

Imediat după ce a urcat la volanul bolidului său de lux, Alexandra Becali s-a trezit cu un nevoiaș la geam. Nu s-a zgârcit deloc, ci a scos din portofel o bancnotă de 50 de lei, pe care i-a înmânat-o lejer omului care a crezut, cel mai probabil, că i-a pus Dumnezeu mâna în cap!

Alexandra Becali, cea mai cochetă dintre fiicele latifundiarului din Pipera

Alexandra Becali are 24 de ani și este cea mai cochetă dintre fiicele lui Gigi Becali. Tânăra se îmbracă de fiecare dată în trend, conduce doar bolizi de lux și este interesată de zona fashion.

Acum câteva luni, Alexandra a petrecut la mare, pe muzica lui Jador. Cochetă, vedeta a mers în club, unde s-a distrat până târziu în noapte.

Atunci a preferat o rochie albă, care i-a scos în evidență bronzul. Alexandra nu s-a sfiit să le arate și prietenilor virtuali că știe să petreacă în stil mare. Fiica lui Gigi Becali a postat o imagine în care ciocnea un shot cu amicii, dar și un clip din club, în care se poate auzi muzica lui Jador. (CITEȘTE ȘI: FIICA MIJLOCIE A LUI GIGI BECALI, DE NERECUNOSCUT! ALEXANDRA ȘI-A SCHIMBAT COMPLET LOOK-UL FOTO)

Fiica mijlocie a lui Becali conduce o adevărată bijuterie pe 4 roți
În luna mai a acestui an, tânăra s-a afișat la volanul unei supermașini, semn că tatăl său o răsfață din plin. Blondina conducea un Bentley Continental GT W12 First Edition Convertible, estimat la 300.000 de euro.

laur

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *