Alexandra Bodi, „regina” TikTok-ului, a fost denunțată la Protecția Copilului. Ce a făcut de față cu fiica minoră, în ultimul ei filmuleț

Alexandra Bodi, cunoscută drept „regina’ TikTok-ului, a fost denunțată la Protecția Copilului. Mai multe persoane au decis să sesizeze autoritățile, în urma ultimului filmuleț postat de tânără pe rețelele de socializare. Gestul făcut de aceasta de față cu fiica ei minoră, timp de 30 de minute, i-a scandalizat pe internauți. Iată despre ce este vorba!

Alexandra Bodi, cunoscută drept „regina’ TikTok-ului, a fost denunțată la Protecția Copilului. Tânăra urmărită de mii de oameni pe TikTok și YouTube i-a șocat pe internauți cu cel mai recent filmuleț postat pe Internet. Oamenii au decis să sesizeze autoritățile, după ce aceasta s-a filmat în timp ce vorbea vulgar de față cu fetița ei minoră.

Conform Click!, Alexandra Bodi a folost un limbaj trivial în cadrul filmulețului, de față cu fiica ei, și este de nedescris. Din acest motiv, mai multe persoane s-au semnalat și au decis să seseizeze autoritățile, în mod special Protecția Copilului.

Alexandra Bodi sau „regina’ TikTok-ului, așa cum e cunoscută în România, ar fi folosit un limbaj atât de vulgar, încât cuvintele ei sunt imposibil de reprodus. Vreme de 30 de minute, femeia s-a filmat în timp ce înjura ca la ușa cortului. În acest timp, fetița ei minoră a repetat multe dintre cuvintele vulgare folosite de mama ei. Iar asta nu e tot! Și mai șocant e că tânăra s-ar fi amuzat foarte tare în timp ce vorbea urât, iar micuța îi ținea isonul.

În ciuda comportamentului său, Alexandra Bodi e foarte populară pe TikTok și YouTube, platforme pe care e urmărită de mii de oameni. De această dată, ea ar fi foarte nervoasă pe „impresarul’ ei, după cum îl numește pe un anume Cristian Farcaș, și îi adresează înjurături atât lui, cât și cumnatului bărbatului

Șocant e faptul că, pe lângă internauții care îi scriu să se oprească din a mai vorbi vulgar de față cu minora, avertizând-o pe Alexandra Bodi că vor sesiza Protecția Copilului, există și oameni care îi susțin comportamentul. Pe chat-ul respectiv ar fi curs mesajele de încurajare, urmăritorii amuzându-se pe seama celor spuse de femeie.

Sura citată a făcut o sesizare la Ministerul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse. Ministerul Familiei a declanșat o anchetă în ceea ce o privește pe Alexandra Bodi.

„Ministrul Gabriela Firea a solicitat Autorității Naționale pentru Protecția Drepturilor Copilului și Adopție o anchetă în urma imaginilor apărute în spațiul public în care o femeie folosește un limbaj suburban în timpul unei discuții online la care a asistat și un copil.

În acest caz, Ministerul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse, prin ANPDCA, va solicita Poliției identificarea persoanei în cauză, iar reprezentanții DGASPC din județul unde aceasta are domiciliul vor declanșa o evaluare pentru a se lua măsurile necesare în acest caz’, a declarat George Ciubotaru, purtătorul de cuvânt al MFTES, pentru sursa menționată anterior.

laur