Alexandra Bodi, „regina TikTok-ului”, vrea să îi ia locul Alexandrei Stan la Survivor România: „Afară cu ea!”

Alexandra Stan este una dintre cele mai cunoscute concurente de la Survivor România 2021. Blondina a fost la un pas de eliminare în ultimul consiliu, însă colegii l-au propus pe Costi Ioniță.

Mulți dintre Faimoși au recunoscut că și-ar dori ca Alexandra Stan să părăsească competiția, însă se pare că nu sunt singurii.Alexandra Bodi, cunoscută drept „regina TikTok-ului”,

a postat un videoclip în care îi critică alergatul cântăreței.

Ea a încercat să o imite pe Alexandra Stan și a mărturisit că ar trebui dată afară din competiție și să meargă ea în locul ei.

„Dragii mei, scoateți-o pe Alexandra Stan , pentru că nu poate să fugă. Așa fuge, așa fuge, dragii mei.

Afară cu ea, că mă duc eu la Survivor dragii mei.N-are nimic dacă mi-e foame, că tot aduc un punct în echipa Faimoșilor”, a spus Alexandra Bodi, într-un videoclip postat pe Tik Tok.

Alexandra Bodi și soțul ei au fost despărțiți, dar s-au împăcat

Alexandra și Ionuț Bodi au luat decizia de a se despărți,în urmă cu câteva luni. Separarea nu a durat foarte mult, însă „regina TikTok-ului” a suferit foarte multe după plecarea subită a soțului ei. Ea s-a filmat în timp ce plângea și le explica urmăritorilor ei că a fost părăsită de Ionuț Bodi.

”Bună, dragii mei, îmi cer mii de scuze! Asta este. Nu mă interesează cine mă vorbește de rău!

Nu mă interesază! Pe mine să nu mă mai promovați, pentru că nu mai are rost! Promovați-l doar pe Ionuț.El este în Moldova! Eu nu mai am nicio…

Nu mai vreau să fiu promovată deloc, să fiu înjurată pe nedreptul meu. Oricum îmi cer mii de scuze! Asta este!”, spunea Alexandra Bodi pe Tik-Tok, cu lacrimi în ochi.

laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *