Alexandra, nepoata lui Nicoale Ceaușescu, căsătorie în secret? Detaliul care i-a dat de gol pe cei doi îndrăgostiți

Alexandra, nepoata lui Nicoale Ceaușescu, trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu un tânăr, după ce s-a despărțit de Matei, colegul din liceu, care i-a fost partener ceva timp. Însă, o postare de-a Alexandrei a stârnit curiozitatea fanilor și i-a făcut să se întrebe dacă nu cumva s-au căsătorit în secret.

Detaliul care i-a dat de gol pe cei doi îndrăgostiți
Alexandra Ceaușescu, fiica lui Valentin Ceaușescu, și-a pus fanii pe gânduri după ce fanii au crezut că s-a căsătorit în secret. Un detaliu i-a dat de gol pe ea și iubitul ei.

Hai să plecăm din oraşul ăsta, iubitule, suntem on fire”, a postat Alexandra. „Familia mea preferată”, a scris o bună prietenă a nepoatei lui Nicolae Ceaușescu, ceea ce i-a făcut pe prietenii virtuali să se gândeaască al faptul că Alexandra și aprtenerul ei s-au căsătorit sau poate o să facă acest pas în viitorul apropiat.

Alexandra Ceaușescu formează un cuplu cu băiatul cu care a plecat la Viena, de aproximativ doi ani. Tânăra în vârstă de 23 de ani este fiica lui Valentin, unul dintre cei trei copii ai lui Nicolae Ceaușescu, care sunt încă în viață. Tânăra este încă studentă la Arhitectură, secția de Design Interior. Însă, în ceea ce privește viața personală, tânăra este extrem de discretă.

Mama fetei este Roxana Ceaușescu, cea de-a doua soție a lui Valentin. Alexandra a fost mereu o elevă silitoare, cu note mari la școală, iar cei care au cunoscut-o au spus despre ea că este un copil cuminte și ascultător, care nu a făcu probleme părinților.

Tatăl său, Valentin Ceaușescu, este fiul cel mare al fostului dictator, fiind de profesie fizician. Acesta a urmat și a aabsolvit cursurile prestigiosului Imperial College din Londra. Însă, în 1970, acesta s-a reîntors în țară și s-a angajat la Institutul de Fizică Atomică, unde a decis să lucreze până la pensionare. Tot atunci, fiul cel mare al lui Nicolae Ceaușescu s-a căsătorit cu Iordana Borilă, alături de care are și un băiat, pe nume Daniel Valentin. Însă, relația dintre cei doi nu a mers, fiind nevoiți să divorțeze în 1988. Ulterior, Valentin Ceaușescu s-a recăsătorit cu Roxana, amma Alexandrei.

laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *