Alexandra și Ionuț Bodi, împărații Tik Tok-ului de la Acces Direct, s-au despărțit! Femeia a izbucnit în lacrimi: ”Nu-mi mai răspunde la telefon”

Veste șoc! Alexandra și Ionuț Bodi, împărații Tik Tok-ului de la Acces Direct, s-au despărțit! Femeia a izbucnit în lacrimi pe rețelele de socializare! Ce s-a întâmplat, de fapt, între cei doi?

Alexandra și Ionuț Bodi, împărații Tik Tok-ului de la Acces Direct, s-au despărțit!
Femeia a izbucnit în lacrimi!
Ce s-a întâmplat cu cei doi?
Altă veste bombă a șocat pe toată lumea în urmă cu câteva minute! Alexandra și Ionuț Bodi, împărații Tik Tok-ului de la Acces Direct, și-au spus adio. Vestea a fost dată de către soția lui Ionuț Bodi, pe contul de Tik Tok. Femeia nu s-a putut abține și a izbucnit în lacrimi în momentul în care a vorbit despre soțul său.

Alexandra și Ionuț Bodi, împărații Tik Tok-ului de la Acces Direct, s-au despărțit! Femeia a izbucnit în plâns

Ba chiar le-a spus tuturor că nu-și mai dorește să fie promovată pe Tik Tok și că nu o mai interesează absolut nimic. În plus, Alexandra Bodi a răbufnit și susține că s-a săturat ca lumea să o înjure și să o judece pe nedrept.

Bună, dragii mei, îmi cer mii de scuze! Asta este. Nu mă interesează cine mă vorbește de rău! Nu mă interesază! Pe mine să nu mă mai promovați, pentru că nu mai are rost! Promovați-l doar pe Ionuț. El este în Moldova! Eu nu mai am nicio… Nu mai vreau să fiu promovată deloc, să fiu înjurată pe nedreptul meu. Oricum îmi cer mii de scuze! Asta este!”, a spus femeia cu ochii în lacrimi.

Unde mai puneți că motivul despărțirii este chiar platforma care le-a adus succesul? Alexandra Bodi le-a spus fanilor că Ionuț a ales să rămână cu Tik Tok-ul și a părăsit-o! Cu toate că suferă, femeia a ținut să precizeze că va trece peste, însă, înainte de asta le-a transmis și un mesaj haterilor. Alexandra Bodi le-a spus tuturor celor care i-au distrus relația cu soțul său că îi va blestema, dar mai ales, că vor plăti cu vârf și îndesat.

”Bună dimineața. Uitați aici, pe Tik Tok! Tik Tok-ul ăsta a reușit să ne despartă. O să fie bine. Eu nu o să mor. Ionuț să rămână cu Tik Tok-ul, nu știu. Dar nu mă interesează de ce s-a postat! Au postat mulți alții care sunt șmecheri și hoți ca să câștige bani! Au reușit să ne despartă. Bravo lor, haterilor! Bravo vouă! Pentru asta o să plătiți și voi cu vârf și îndesat! Aveți grijă! Vă voi blestema pe toți!”, a mai spus Alexandra.

Alexandra Bodi: ”Mi-a zis că vine acasă și acum nu îmi mai răspunde la telefon”

Cu toate că Ionuț i-a spus că o să se întoarcă acasă, acum, femeia a declarat că soțul nu-i mai răspunde la telefon. Alexandra Bodi dă vina pe ”hateri” pentru despărțirea de tatăl copilului său și susține că lucrurile nu vor rămâne așa!

”Ați reușit, oameni buni! Au reușit haterii și Ionuț s-a luat după lume. Nu știu ce se întâmplă, dar mi-a zis aseară că vine acasă și acum nu îmi mai răspunde la telefon! Vorbește cu haterii. Nu știu cu cine vorbește, lume, dar au reușit haterii să ne despartă, ok! Eu pot să stau și singură să-mi văd de viața mea, de copilul meu! Dar haterii o să se bucure, că nu au ce altceva să facă! Vă mulțumesc, dragii mei! Multă sănătate vă doresc”, a fost un alt mesaj transmis de Alexandra Bodi pe Tik Tok.

laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *