Alexandru Arşinel îşi închiriază vila de la mare. Cât te costă să stai o săptămână

Alexandru Arșinel locuieşte de ceva vreme la vila din Sinaia, împreună cu soția sa, Marilena, după ce și-a închiriat casa de la mare, din stațiunea 2 Mai. 

Pentru o rezervare de 7 nopți, în perioada 7-14 septembrie 2020, prețul este de 6.158 lei pentru toată vila, care are are trei dormitoare și facilitățile aferente.

Alexandru Arșinel mai are o casă de vacanță și în Sinaia, de 140 de metri pătraţi, dar și o altă casă la Buftea.

Alexandru Arșinel este în doliu, după ce o rudă a sa a murit infectată cu coronavirus.

„Sunt afectat ca miliardele de persoane afectate de acest virus. Sunt afectat pentru că a infectat prieteni și o rudă de la Suceava, care a murit în condițiile acelea. Nu știu ce s-a întâmplat, a dat năvală virusul acolo. Este extrem de trist. Ea și soțul ei au un motel la Sucevița, probabil în vizite…, populația care trece pe acolo…nu știu, probabil o sa cerceteze”, a dezvăluit actorul la România TV.

De asemenea, artistul încă suferă după fosta sa parteneră de scenă: „Regret că nu mai e Stela, că nu mai putem face un duet, ca pe vremuri. Eram într-o permanentă ocupație, să facem un text, să reluăm. Avem colegi care pot să facă lucruri extraordinare. Pandemia asta ne-a dat peste cap cu totul”.

Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *