Alexandru Arşinel şi-a prevestit moartea? Declaraţii înfiorătoare făcute înainte să se stingă

Alexandru Arșinel a plecat dintre vii joi, la vârsta de 83 de ani. Cu mai bine de un an înainte de trecerea sa la cele sfinte, marele actor pare să-și fi anticipat decesul. Povestirea morții maestrului s-a întâmplat chiar la căpătâiul lui Ion Caramitru. 

Data de 29 septembrie 2022 va rămâne o zi tristă pentru toți cei care l-au iubit pe colegul, actorul, omul Alexandru Arșinel. Ultima clipă l-a găsit pe marele actor la Spitalul Universitar din București. După luni de chin, maestrul s-a ridicat la ceruri, la doar un an de când își prevestise moartea

Prietenul lui Alexandru Arșinel, Ion Caramitru a trecut la cele sfinte la vârsta de 79 de ani,  în data de 5 septembrie 2021. Marele actor era internat de mai bine de o lună la Spitalul de Urgență Elias din Capitală, unde și-a și găsit sfârșitul. Cauza decesului său a fost infectarea cu bacteria Clostridium difficilae, care i-a provocat o infecție în sânge.

La căpătâiul lui Ion Caramitru, maestrul teatrului românesc a făcut o dezvăluire care a sunat de parcă și-ar prevesti moartea. Într-adevăr, la un an distanță, se pare că Alexandru Arșinel a avut un destin relativ similar cu cel al colegului său de scenă.

„Greu de suportat și nu mai e mult și urmează și altele, alte personaje, pentru ca a venit vremea scadențelor. Mai sunt artiști și personalități care își așteaptă rândul. Îmi aștept rândul și eu. Nu sunt prea grozav cu sănătatea, dar mergem înainte”, spunea Alexandru Arșinel, în septembrie 2021.

laur