Alexandru Cumpănașu, scandal uriaș cu bunicul Luizei Melencu! Acuzații grave la adresa lui:

Alexandru Cumpănașu face acuzații grave la adresa bunicului Luizei Melencu, tânăra care ar fi fost omorâtă de către Gheorghe Dincă în anul 2019! Fostul candidat la președinția României mărturisește că bătrânul și-ar fi abuzat nepoata. Cum a pornit întregul scandal!

Alexandru Cumpănașu se află în plin scandal cu bunicul Luizei Melencu!
Ce îi reproșează acestuia!
Crimele din Caracal au avut loc în 2019!

Cazul Caracal a însăpăimântat întreaga țară, iar povestea a ajuns chiar și în afară, după ce presa internațională a aflat de cele întâmplate în România și de cele două crime șocante care ar fi avut loc în 2019, atunci când Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu ar fi fost omorâte de Gheorghe Dincă, după care incendiate pentru a se pierde orice urmă!

Alexandru Cumpănașu, candidat la președiniția România s-a implicat în tot acest timp în caz, fiind unchiul Alexandrei Măceșanu, una dintre victime, iar în tot acest timp el a afirmat că cele două n-au fost omorâte, iar situația nu stă așa precum o relatează criminalul!

Alexandru Cumpănașu, scandal uriaș cu bunicul Luizei Melencu!

Ei bine, iată că povestea nu s-a încheiat, iar acum acesta e implicat într-un scandal uriaș, iar printre personajele care i-au parte se numără și bunicul Luizei Melencu, care e acuzat de către Alexandru Cumpănașu că și-ar fi abuzat nepoata.

Totul a pornit, după ce bunicul acesteia l-a numit ”profitor al sistemului” în urmă cu ceva timp pe rețelele de socializare, iar de aici acesta a izbucnit pe Facebook!

„Domnului Iordache îi transmit atât: am și eu înregistrări cu persoane, cu martori care vorbesc despre infracțiunile pe care acesta le-a comis asupra nepoatei dumnealui. Înțeleg și vreau să se verifice de către organele abilitate…”, spunea Alexandru Cumpănașu într-un live pe Facebook, făcând acuzații grave la adresa bunicului Luizei Melencu!

laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *