Alexia, tanara care si-a reprimit mainile cu ajutorul medicilor, prima reactie dupa ce a ajuns acasa:

Veste buna despre Alexia, fata care si-a recuperat mainile prin intermediul medicilor. Aceasta s-a intors acasa in sanul familiei, tatal ei fiind cel mai emotionat.

Cazul Alexiei, care si-a pierdut mainile intr-un accident si apoi a reusit sa le primeasca inapoi de la chirurgi, se incheie fericit.

Ca o minune de Anul Nou, Alexia s-a intors acasa la familia ei, dupa ce a pierdut o parte din maini intr-un accident de autocar la Pascani. Insa medicii au reusit sa le repuna la loc, printr-o interventie cgirurgicala exceptionala.

Externata din spital in ziua de Anul Nou, Alexia a fost intampinata cu bratele deschise si aplauze de catre prieteni si rude, bucurosi ca fata lor draga s-a intors acasa sanatoasa si, cel mai important, cu mainile intregi.

“Am o stare de liniste. Mult mai bine decat a fost la spital. Dar si acolo a fost placut. Atmosfera a fost facuta frumos cu ajutorul doctorilor. Ma simt fericita. Este foarte placut. Ma emotionez sa-i vad pe toti. Am simtit bucurie cand am venit acasa”, a transmis, emotionata Alexia, conform Monitorul de Borosani.

Fratele Alexiei a spus ca tatal fetei a fost cel mai incarcat emotional in momentul in care aceasta s-a intors acasa. El nu a reusit sa-si ascunda emotiile cand fiica sa a revenit acasa.

”Eu cu Alexia de fiecare data am fost fericiti. Si pe drum si la spital. Tata se mai emotiona. Am asteptat momentul asta”, a transmis Eric, fratele Alexiei.

Operatie in premiera

„Operatia la care a fost supusa Alexia este o PREMIERA la nivel european si doar a doua in lume. Dupa un numar de 7 interventii chirurgicale, cumuland mai bine de 50 de ore, echipa noastra a realizat singura replantare bilaterala de brate raportata la nivelul Europei vreodata, si a doua din lume”, a comunicat medicul Sidonia Susanu, care a condus echipa de operatie. Alaturi de aceasta, din echipa operatorie au facut parte Dr Mara Popescu, Dr Daniela Botez, Dr Bogdan Caba, Dr lannis Gardikiotis, Dr Roxana Cretu, Dr Romica Rusu, Dr Andrei Ivan, Dr Lavinia lonescu, Dr Veaceslav Cuciuc, Dr Tudor Ciobanu, Dr Dana Horobet si Dr Mimi Fermesanu.

laur