Alin, polițist în Sălaj, s-a stins din viață în urma unui accident cumplit! Tânărul avea 29 de ani: ”Cerul are de azi încă un înger”

Alin, polițist în Sălaj, s-a stins din viață în urma unui accident cumplit!

Tânărul avea 29 de ani! Era vicepreședintele Filialei Sălaj a Sindicatului Europol!

Lacrimi și suspine pentru familia lui Alin Unguraș, un tânăr polițist din Sălaj, care a murit în urma unui accident cumplit.

Totul s-a întâmplat ieri, orele 17:00, în momentul în care băiatul se plimba cu un ATV pe o pășună din satul Stana, comuna Almașu.

Alin, polițist în Sălaj, s-a stins din viață în urma unui accident cumplit

Din cauza neatenției, tânărul de 29 de ani a pierdut controlul și s-a răsturnat. Alin a fost strivit de ATV.

Autoritățile s-au deplasat de urgență la fața locului, după ce mai mulți oameni din zona au fost martori la cumplita tragedie.

Din păcate, cadrele medicale nu au mai putut face nimic pentru el, în cele din urmă confirmând decesul.

Tânărul avea 29 de ani

Familia, prietenii, dar mai ales colegii de muncă ai tânărului sunt în stare de șoc. Alin era vicepreședintele Filialei Sălaj a Sindicatului Europol și era iubit și apreciat de toată lumea. Pe contul oficial de Facebook a Sindicatului Europol,

colegii din cadrul Poliției au scris câteva cuvinte frumoase la adresa celui care a fost cândva Alin Unguraș.

“Încă un coleg drag s-a dus să ne vegheze din ceruri… Cuvintele sunt de prisos și vorbele sunt prea puține pentru a

descrie șocul și regretul! Ceea ce trebuia să fie o zi liberă pentru colegul nostru Alin Unguraș s-a transformat în ziua fatidică, în care un cumplit accident l-a răpit din mijlocul familiei sale și din mijlocul nostru, al familiei Sindicatului Europol.

Alin era Vicepreședintele Filialei Sălaj a Sindicatului EUROPOL și era apreciat pentru curajul de a spune lucrurilor pe nume și de a sări în ajutorul colegilor. Ca polițist, IPJ Sălaj si Poliția Română au pierdut un profesionist, un coleg devotat, un om care trăia pentru binele celorlalți.

Aline, îți vom simți lipsa și te vom păstra veșnic în sufletele noastre! Dumnezeu să te odihnească în pace! Cerul are de azi încă un înger!”, este mesajul de pe pagina de Facebook.

Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.