AM AFLAT ÎN PREMIERĂ CINE A CÂȘTIGAT “FERMA” 2020. ESTE UN CONCURENT-SURPRIZĂ!

Show-ul ”Ferma” pare să aibă un final neașteptat, iar toți cei care urmăresc emisiunea de la PRO TV vor fi luați prin surprindere de un asemenea deznodământ. CANCAN.RO vă dezvăluie, în exclusivitate, cine ar fi marele câștigător.
D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor informații bine păzite, legate de epilogul neprevăzut al finalei de la ”Ferma”.
Pe micile ecrane, emisiunea-fenomen de la PRO TV e în plină desfășurare și face deliciul publicului cu fiecare ediție difuzată. Filmările reality show-ului s-au terminat însă de ceva timp, iar inevitabilul s-a produs. Numele celui care revendică marele premiu al ”Fermei” a ajuns la urechile noastre.
Potrivit unor surse D.A.S. categoria A, ediția din acest an a show-ului de la PRO TV pare să aibă un deznodământ surprinzător. Premiul de 50.000 de euro pare să fie adjudecat de unul dintre concurenții-surpriză. După ce a ratat finala din 2015, în urma unei accidentări serioase, Augustin Viziru este dat drept marele câștigător al ediției de anul acesta al emisiunii.

Momente horror în finala din 2015
În 2015, când participa la ”Ferma Vedetelor,” Augustin Viziru și-a tăiat mâna cu un topor. Atunci și-a secționat patru tendoane, spre disperarea colegilor, dar și a telespectatorilor. Actorul a fost operat de urgență. A urmat o perioadă lungă de tratamente și recuperare.

”Mâna e OK, merge bine, funcționează, numai că nu simt două degete. Nu vor să-și revină, mă încurcă foarte mult în proiectul meu cu biliardul. Sincer, mă jenează din ce în ce mai tare. Sper să fie o chestie psihică și să reușesc să trec peste ea și să joc la nivelul la care vreau să joc eu”, a spus Augustin Viziru, în urmă cu ceva vreme.

Marius Crăciun, ”Fermierul anului ” 2019
Sportivul Marius Crăciun – poreclit ”Monkey” – și luptătorul K1 Cătălin Moroșanu s-au ”duelat” în finala de anul trecut a show-ului de la PRO TV, pentru marele premiu pus în joc, în valoare de 50.000 de euro. Pe lângă premiu, câștigătorul a primit, bineînțeles, și titlul de ”Fermierul anului”. Se poate spune despre Marius Crăciun că a câștigat, totodată, și la capitolul ”popularitate”, de-a lungul show-ului fiind preferatul telespectatorilor.
Totuși, nimeni nu se aștepta să câștige, mai ales că a avut de luptat cu un adversar de renume, Cătălin Moroșanu.

În prima probă, cei doi au avut de tăiat un lemn cu fierăstrăul, de spart un panou din lemn, ca mai apoi să se caţere pe mai multe leagăne pentru a ajunge la un alt panou, unde aveau de înfipt mai multe mere poleite. A fost mai bun Moroșanu. În cea de-a doua probă, Crăciun și Moroșanu au avut de construit un pod din 30 de scânduri. A câștigat Marius Crăciun, iar tensiunea a atins cote maxime. În cea de-a treia probă, finaliștii au avut de spart cu o minge mai multe ferestre din carton. Câștigătorul a fost tot Marius Crăciun, astfel că el a devenit câștigătorul ”Ferma”.
„Ai fost un fermier grozav, eşti Fermierul anului, ai câştigat acest premiu cu care să-ţi poţi ajuta familia. Bravo, Marius!“, i-a spus câştigătorului Mihaela Rădulescu, prezentatoarea show-ului de la Pro TV.

laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *