Amantă terorizată de soție? Mariana se teme pentru viața ei

Viața bate filmul! Amanta Mariana a povestit la Acces Direct că se teme pentru viața ei, după ce ar fi fost terorizată de soția iubitului ei. Cea dintâi susține că cealaltă femeie ar fi amenințat-o cu moartea, dacă nu va părăsi locuința!

Amantă terorizată de soție?
Mariana se teme pentru viața ei, după ce partenera iubitului său ar fi amenințat-o cu moartea!
Mariana a povestit cu ochii în lacrimi la Acces Direct că nu ar mai avea liniște de când ar fi fost prinsă într-un triunghi amoros. Aceasta ar fi de fapt în rolul de amantă, iar soția iubitului ei nu i-ar mai da pace, dacă nu va părăsi casa.

Amanta Mariana e amenințată cu moartea de soție?

Mariana Cernescu a mărturisit în cadrul emisiunii că ea și iubitul ei sunt împreună de câteva luni, mai exact din luna iulie. Femeia s-a mutat acasă la bărbat, însă ce nu știa este că divorțul de fosta soție nu a fost pronunțat definitiv, cel puțin așa spune nevasta acestuia.

Iubitul meu nu este căsătorit, au divorțat, e pronunțat definitiv. Sunt cu el din iunie, de pe 15. El a depus actele de divorț din martie 2019. Ei erau într-o relație de 13 ani. Căsătoriți erau din 2016. Sunt în casa iubitului meu. Ea a plecat acum 3 ani cu alt bărbat. Ea are domiciliu aici”, a spus Mariana la Acces Direct.

Cea dintâi s-a mutat în casa bărbatului

În continuare, Mariana a mai spus că ea și iubitul ei s-au cunoscut pe Facebook. Chiar dacă între ea și bărbat lucrurile stau bine, femeia susține că cea care îi face zile negre este soția lui, priminând amenințări cu moartea din partea ei.

„Ne-am cunoscut pe Facebook. Am început să vorbim din ianuarie, anul ăsta. Eu pe 15 iunie am venit aici. Mă amenință că vine să mă omoare, că îmi dă foc, că mă duce la produs. Pe 30 noiembrie a venit ea din Italia cu Poliția la poartă că aici stă ea. Eu am arătat actele la Poliție și a plecat. Îmi zice să plec din casă, că ea vrea casa. Am și eu soț, sunt în divorț”, a continuat femeia.

laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *