Anamaria Prodan a decis! Ce mesaj a transmis după apariția pozelor cu Reghe și amanta

După luni întregi în care presa a fost confuză, acum totul este clar! Aseară au apărut primele poze cu Laurențiu Reghecampf altături de amantă. Anamaria Prodan este în șoc! Sexy impresara a transmis un mesaj imediat după ce pozele au început să circule pe rețelele sociale.

Anamaria Prodan, decizie radicală în privința căsniciei

Dacă până acum Anamaria Prodan nega cu vehemență existența unei amante în viața lui Laurențiu Reghecampf și avea câte o explicație pentru fiecare detaliu apărut în presă, acum impresara este în șoc. Presupusa amantă chiar există în viața lui Reghe, dovadă stau pozele cu cei doi  apărute ieri. Anamaria Prodan a reacționat imediat și a transmis un mesaj pe rețelele sociale. Impresara a spus că în acest weekend vor exista discuții în familia Prodan Reghecampf, iar luni va veni cu un anunț oficial prin care își va prezenta decizia asupra căsniciei.

Multumesc tuturor Pt mesaje. ❤️❤️❤️Luni am sa postez declaratia oficială a familiei mele si am sa anunț decizia noastră cu privire la LAURENTIU REGHECAMPF !„, a scris Anamaria Prodan.

Laurențiu Reghecampf a confirmat divorțul

Zvonurile despre divorțul dintre sexy impresară și antrenor au apărut public încă de acum câteva luni. Anamaria Prodan a tunat și a fulgerat și a negat orice fel de divorț, încercat din răsputeri să îl facă și pe Laurențiu Reghecampf să tacă. Acum, antrenorul a ieșit public și a făcut declarația momentului prin care confirmă cu subiect și predicat divorțul.
Vă mărturisesc faptul că este un moment delicat din viața mea. Eu nu mi-am expus niciodată viața personală și nu voi proceda altfel nici de acum înainte. Familia este sfântă pentru mine. Până azi, m-am rezumat, ca expunere publică, la cariera construită în fotbal și nu voi înceta să-mi urmez principiile. Provin dintr-o familie decentă, cu temeiuri creștine, care s-a raportat mereu la Dumnezeu.

Nu sunt o persoană conflictuală și nu port niciun război cu nimeni. Vreau doar să precizez anumite lucruri, pentru a nu exista interpretări ulterioare din partea mass-media. Personal, am depus actele de divorț la capătul unei căsniciei de care nu mă voi dezice vreodată și pledez pentru respectarea opțiunilor personale atât din punct de vedere familial, cât și profesional

laur