Anamaria Prodan, dezlănţuită: “Nu dă Dumnezeu să ajung eu la conducerea acestei țări să îi arăt fiecăruia une îi este locul?“

Anamaria Prodan a intrat în politică, în partidul Alianţa pentru Patrie, fondat de Liviu Dragnea şi Codrin Ştefănescu, iar acum ia în calcul să candideze la președinția România în 2024.

Impresara a intrat cu gânduri mari în politică şi e pusă pe treabă. Ea e nemulţumită de tot ce se întâmplă în România la ora actuală, dar ţi de ce se întâmplă în sport. Prodanca a răbufnit la adresa patronilor din sport, care nu-şi preţuiesc sportivii, ceea ce a dus la decăderea fotbalului.

În România se întâmplă să te înjure patronul, să îţi înjure familia, să-ţi spună că eşti un prost sau că te dă afară, că nu eşti bun de nimic. Nu există aşa ceva afară. Ai noştri nu prea ştiu ce înseamnă educaţia şi respectul, mai ales faţă de un sportiv.

Toţi şchiopii ăştia de patroni sunt vai de mama lor! Să vorbeşti urât despre un sportiv care îţi bagă bani în buzunar este jignitor. Nu dă Dumnezeu să ajung la conducerea acestei ţări să pot să le arăt fiecăruia unde le este locul? Pentru sportivi, mai ales pentru femei, pentru bătrâni.

Dacă vă aduceţi aminte, pe Stanciu îl dădea Gigi Becali gratis, era prost, apoi pentru cinci meciuri era foarte bun, iar era prost peste trei meciuri… astea sunt nişte lucruri care au dus la decăderea fotbalului şi sportului în România. Astfel de patroni, îmi pare rău să o spun, nu au ce să caute în peisaj, nu fac altceva decât să tragă totul în joc”, a spus Anamaria Prodan, conform As.ro.

laur