ANAMARIA PRODAN PUNE PUNCT ÎN SCANDALUL MOMENTULUI! CE SPUNE IMPRESARA DESPRE DIVORȚ.

Vestea divorțului dintre Anamaria Prodan și  Laurențiu Reghecampf a zguduit lumea mondenă. Despărțirea după 15 ani de căsnicie a luat prin surprindere pe toată lumea, iar cei doi protagoniști își doresc ca atenția să nu mai fie focusată pe ei. Anamaria Prodan a făcut câteva declarații despre acest subiect și vrea să pună punct tuturor speculațiilor.

Despre divorțul momentului s-a vorbit mult. Au existat ipoteze legate de infidelitate, de certuri monstru și apeluri la 112, însă toate acestea au fost negate de sexy impresara. Dacă Laurențiu Reghecampf a confirmat inițial divorțul, Anamaria Prodan evită subiectul și susține că totul merge cât se poate de bine.

 „Nu! Am vorbit cu Laur și, gata! Mi-a spus: Ana, oprește circul ăsta. Încă o dată, dacă Laur m-a rugat să opresc circul ăsta pentru că toată lumea își face bani pe imaginea noastră și pe numele nostru. Mi-a spus: Te implor, nici tu, nici copiii noștri, nu vreau să mai vorbiți nimic. Nu interesează pe nimeni unde suntem, ce mâncăm, unde dormim, unde plecăm, când ne întoarcem. Te implor, Ana, nu le mai da apă la moară. Și așa voi face”, a declarat Anamaria Prodan, pentru FANATIK.

Anamaria Prodan pune punct în scandalul momentului

Mai mult, din declarațiile impresarei reiese faptul că între cei doi soți nu a fost vorba de nicio ceartă și lucrurile se desfășoară în parametri normali. Anamaria Prodan a avut numai cuvinte de laudă la adresa lui Laurențiu Reghecampf și chiar a declarat că vor „muri împreună”.

„E o nebunie să stau să comentez fiecare prostie. Vreau să o închid eu (discuția despre divorț, n. red.), în familia mea, cu soțul meu. (…) Soțul meu este cel mai profesionist om pe care l-am întâlnit, soțul meu este cel mai familist om, cel mai bun tată pe care l-am întâlnit. Omul ăsta e pur și vom muri împreună. Și nu vreau să mai aud așa ceva (discuții despre divorț, n. red.). Am vorbit cu avocatul să oprim acest tăvălug, această nebunie”, a mai spus Anamaria Prodan, pentru sursa citată.

Laurențiu Reghecampf, a confirmat divorțul

Spre deosebire de Anamaria Prodan care zugrăvește întreaga situație în nuanțe roz, Laurențiu Reghecampf a confirmat divorțul. După apariția primelor informații legate de acest subiect, antrenorul a confirmat că el și soția sa se vor despărți.

„Da, e adevărat, divorţăm! Este singurul comentariu pe care îl am de făcut. Vă rog să înţelegeţi că este vorba de viaţa noastră privată, de copiii noştri şi vă rog să ne respectaţi decizia. Vă mulţumesc”, a declarata Laurențiu Reghecampf.

laur