Anca Badiu s-a tratat, timp de 10 ani, de o boală pe care nu a avut-o. „Diagnosticul a fost pus greșit”

Cândva, era o apariție spectaculoasă. Anca Badiu strălucea, în lumina reflectoarelor, la începutul anilor 2000, când făcea parte din trupa Class. Ea a avut mare succes și în cariera solo, însă, ulterior, a început să se confrunte cu mari probleme de sănătate și s-a retras din viața publică.

Anca Badiu luptă, în continuare, cu mari probleme de sănătate.
Artista a primit un diagnostic greșit, timp de 10 ani.
Era foarte talentată și foarte frumoasă, însă Anca Badiu a dispărut din lumina reflectoarelor, în urma problemelor de sănătate. După lupta pierdută cu kilogramele în plus, artista a vorbit și despre depresia cruntă cu care s-a confruntat și care a separat-o de lume.

Medicii i-au pus Ancăi Badiu un diagnostic greșit

De asemenea, cântăreața a avut foarte mult de suferit și după ce medicii i-au pus un diagnostig greșit. Timp de 10 ani ea s-a tratat de hernie, doar pentru a afla că nu a avut niciodată acest diagnostic. Anca Badiu a aflat, într-un final, adevărul, în urma unor alte corntoale medicale.

„Mi-au găsit o gastrită, am făcut un tratament cu antibiotice. Am probleme cred că puțin cu fierea. Neavând această hernie hiatală, aveam probleme și cu gâtul, îmi veneau alimentele înapoi. Începând și dieta asta cu nutriționistul, am mâncat mai puțin. Deci diagnosticul a fost pus greșit. ”, a declarat ea, pentru Antena Stars.

Fosta membră a trupei Class a trecut prin multe momete dureroase. De mai mulți ani, ea se luptă cu anxietatea și o depresie cruntă. Deși reușise să câștige, într-un timp, lupta cu kilogramele în plus, un șoc puternic, urmat de anumie tratamente au făcut-o, din nou, să ia foarte mult în greutate. Artista mergea la sală și slăbise 20 de kilograme.

În 2015 însă, o veste cumplită a pus-o iar la pământ. Fratele său, Mircea Badiu a fost găsit mort într-un parc din Spania, unde se afla în vacanţă. Artista nu a știut motivul, decât după doi ani de la tragedie. Anca a reuşit, într-un final să afle, cu ajutorul unor avocați spanioli, că fratele său a murit după ce a suferit un infarct.

„M-am retras în contextul în care s-au petrecut evenimente destul de dureroase în viața mea. Am fost foarte apropiată de Mircea, fratele meu, pe care l-am pierdut într-un mod subit și asta a declanșat o suită de stări, cum ar fi anxietatea și depresia severă. Apoi am urmat tratamentul cu anti-depresie câțiva ani buni, kilogramele în plus, izolarea, ceea a facut deliciul presei. Am fost surprinsă în anumite ipostaze, fotografiată, apărând astfel în multe articole, iar toate acestea nu m-au ajutat deloc, ba dimpotrivă.”,declara Anca Badiu pentru Ciao.ro.

laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *