ANCA ȚURCAȘIU ÎNCASEAZĂ LOVITURĂ DUPĂ LOVITURĂ DE LA FOSTUL SOȚ

Anca Țurcașiu și Cristian Georgescu au divorțat după 22 de ani de mariaj. Pentru actriță despărțirea a fost una dureroasă și a avut nevoie de timp pentru a-și reface sufletul. Doar că în momentul în care credea că a trecut peste, a mai primit o lovitură. Fostul soț s-a mutat alături de actuala iubită în vila în care a locuit cu actrița.

La câteva luni de la divorțul de soțul ei, Anca Țurcașiu încasează o altă lovitură de la acesta. Fostul partener de viață nu a stat prea mult pe gânduri după ce s-a văzut liber și a început o altă relație cu o domnișoară. Relația pare să meargă destul de bine dacă luăm în calcul faptul că s-au mutat împreună. Dar nu oriunde, ci în vila de 300.000 de euro din Corbeanca în care Anca Țurcașiu și soțul ei au locuit împreună.

În ultimii ani, casa din Corbeanca devenise colțul de Rai al artistei. Ea se ocupa de tot ce ține de design-ul interior, iar el de treburile din gospodărie. Deși, la un moment dat, își lăuda fostul soț pentru eforturile pe care le făcea, acum nu mai poate spune același lucru. Actrița este mâhnită de faptul că noua femeie din viața lui Cristian Georgescu se bucură de tot ceea ce artista a realizat acolo.

În ceea ce o privește pe Anca Țurcașiu, aceasta și-a cumpărat un apartament în zona Panduri, în București. Nu este vorba despre cel mai luxos loc, dar îi oferă liniștea de care avea nevoie.

Anca Țurcașiu a divorțat după 22 de ani de căsnicie
Vestea că Anca Țurcașiu a divorțat a șocat pe toată lumea. Artista a fost cea care a făcut anunțul, prin intermediul unei postări de pe Facebook.

”Am divorțat! Am divorțat de bărbatul pe care l-am ales să-mi fie sprijin! Suflet pereche! În brațele căruia am crezut că voi îmbătrâni! Dar viața îți oferă lecții de învățat! Ne naștem să primim lecții! Merg mai departe cu fruntea sus, convinsă că sunt iubită de Dumnezeu și de voi și aștept de acum înainte liniște, echilibru, iubire, pace și armonie! Știu că cineva acolo sus mă iubește și voi avea parte de tot binele Pământului! Nu așteptați nimic de la mine! Nu voi răspunde nimănui! Viața mea personală nu va fi expusă niciodată”, este mesajul postat de Anca Țurcașiu pe Facebook.

laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *