Anda Vlădescu, șoferița din Buzău care a lovit intenționat un polițist aflat pe motocicletă, a fost condamnată la 

Anda Vlădescu, femeie de 33 de ani care anul trecut a încercat să ucidă un polițist, a fost condamnată la 9 ani de închisoare. Șoferița a lovit intențional organul legii aflat pe o motocicletă în goana de a o opri pentru nerespectarea regulilor de circulație. 

La un an de la accidentul în care a fost implicată, acum Anda Vlădescu, șoferița de 33 de ani care a încercat intenționat să ucidă un polițist, și-a aflat sentința.

Anda Vlădescu a fost condamnată la 9 ani de închisoare. A lovit intenționat un motociclist

După ce a fost găsită vinovată de către Tribunalul Buzău, acum femeia va trebui să stea în închisoare timp de nouă ani și șase luni, dar și să plătească o sumă de 200.000 de lei drept daune morale organului de poliție.

De profesie psiholog, Anda Vlădescu s-a urcat pe data de 19 august 2020 la volanul mașinii sale și pe fondul depresiei de care suferea aceasta a început să conducă haotic prin Buzău trecând de mai multe ori pe culoarea roșie a semaforului.

Un polițist care se afla pe motocicletă a observat-o și a încercat să o tragă pe dreapta, însă femeia a început să accelereze

La un moment dat aceasta l-a lovit intenționat pe bărbat și l-a proiectat într-un taxi care circula pe contrasens, motocicleta explozând în momentul impactului.

Camerele de supraveghere au surprins întregul moment și pe imagini se observă cum aceasta trage de volan pentru a-l lovi pe polițist. El e aruncat câțiva zeci de metri pe asfalt, iar ea își continuă drumul.

Ulterior, femeia a fost găsită și reținută după fapta teribilă pe care a făcut-o, fiind vorba despre ultraj calificat

Angajata pe postul de psiholog a fost chiar ea cea găsită cu probleme, astfel că magistrații au decis obligarea acesteia la tratamente de specialitate, după cum au arătat informațiile oferite în exclusivitate de Spynews.ro

„Admite propunerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Buzău. Dispune obligarea provizorie la tratament medical a inculpatei VLĂDESCU Anda Ioana. Obligă inculpata să urmeze în mod regulat tratamentul medical prescris de un medic de specialitate, până la însănătoşire sau până la obţinerea unei ameliorări care să înlăture starea de pericol. Inculpata are dreptul să fie asistată de medicii specialişti desemnaţi de aceasta, respectiv medicii Cristache Maria şi Mihai Doina”, a fost decizia instanței.

laur