Andra, în lacrimi lângă soțul ei, aflat pe patul de spital: „Aș vrea să fiu în locul tău”

Imagini emoționante cu Andra și Cătălin Măruță de la spital. Îndrăgitul prezentator trece prin clipe grele. Iată detaliile!

Astăzi este o zi importantă pentru Cătălin Măruță și Andra. Îndrăgitul prezentator va trece astăzi printr-o operație, importantă, de ruptură de ligament încrucișat. Acesta s-a accidentat acul trecut în timp ce juca fotbal. Acesta nu s-a operat până acum, deoarece nu a crezut că se va agrava, însă durerile s-au accentuat. Iată dialogul emoționant cu partenera sa de viață, în timp ce se afla pe patul de spital, chiar înainte de a se opera.

„Cătălin Măruță: Ai emoții?

Andra: Da!

Cătălin Măruță:Nu cred, pe bune?

Andra: Am emoții că …stii cum simți tu când mă duc eu la operații că ai vrea tu să fii în locul meu? Așa simt si eu!

Cătălin Măruță: Ea este iubita mea”, a fost discuția dintre Cătălin Măruță și Andra, din salonul sputalului, dinainte de operație.

Cătălin Măruță a precizat pe contul său de Instagram că nu a dorit ca Andra să fie prezentă la spital, însă nu a reușit să o convingă să nu i se alăture în această cumpănă a vieții.

Fanii emisiunii „La Măruță” se vor putea bucura în continuare de emisie, însă în prezența Adelei Popescu, colega de breaslă a lui Cătălin Măruță.

„Sunt programat să fac o operație de ligamente încrucișate. Voi lipsi o perioadă de la emisiune. Problema mea este de la niște ligamente încrucișate rupte. De obicei, le rup oamenii care fac sport de performanță. Numai că la mine s-a întâmplat pur și simplu. S-a întâmplat în vacanța de vară, mă jucam cu fiul meu pe plajă. M-a prins piciorul pivotat, neîncordat, m-a lovit un val foarte puternic și mi-a rupt ligamentele încrucișate. Va trebui să mă operez”, a explicat Cătălin Măruță., a spus Cătălin Măruță în emisiunea sa de la Pro TV.

laur